July 20, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Aankomende Fortnite item shop update: zeldzame items maken een comeback

  • June 17, 2024
  • 2 min read
Aankomende Fortnite item shop update: zeldzame items maken een comeback

Fortnite-fans zijn dol op het verzamelen van zeldzame items. In de loop der jaren heeft Epic Games veel cosmetica aan het spel toegevoegd.

Hoewel veel items vaak terugkomen in de Item Shop, zijn sommige al lange tijd niet meer gezien. Het goede nieuws is dat veel van deze zeldzame items binnenkort weer beschikbaar zullen zijn.

Veel cosmetica ontbreekt al meer dan vier jaar in de Item Shop, waardoor ze ongelooflijk zeldzaam zijn. Hun terugkeer zou een groot voordeel zijn voor zowel Epic Games als de Fortnite gemeenschap. Topspeler Clix heeft gesuggereerd dat een paar van deze zeldzame items misschien binnenkort weer zullen verschijnen.

Clix plaagt terugkeer van Fortnite-bundels

Cody Conrod, beter bekend als Clix, staat bekend om zijn sterke competitieve spel en is al jaren een topspeler in Fortnite. Zijn uitzonderlijke prestaties leverden hem een speciale Item Shop-bundel op.

Op 24 juni deelde Clix spannend nieuws tijdens zijn stream. Hij zei dat zijn populaire bundel terug zou komen. Hij liet ook doorschemeren dat er een andere bundel in de maak is en dat deze compleet anders zal zijn dan de huidige.

Volgens de streamer zal de aankomende bundel tal van originele items bevatten die al heel lang niet meer in het spel zijn geweest. Hoewel de exacte releasedatum voor de langverwachte bundel nog niet bekend is, hebben Clix’ recente streams gehint op een mogelijke lancering in juli.

Hier volgt een overzicht van deze zeldzame items: Buckled Backbling, Hot Marat Emote en Fresh Emote. Rust Bucket Backbling, en de Mako Glider.

Geen enkele Fortnite skin is meer dan 2.000 dagen uit het spel verdwenen. Reflex, een van de zeldzaamste skins, is sinds 4 maart 2019 niet meer gezien. De controversiële achtergrond ervan heeft Epic Games ertoe gebracht om het uit de Item Shop te houden. De details van de aankomende bundel blijven onder de pet, maar de opwinding neemt toe.

De originele Clix Locker Bundle is een zeldzame verschijning en verscheen voor het laatst in de Item Shop op 24 juli 2023. Deze exclusieve bundel bevat de Sparkplug skin, de Chugga-Chugga emote en nog vier unieke cosmetica. Hij is slechts drie keer beschikbaar geweest, waardoor hij erg gewild is bij verzamelaars.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *