June 20, 2024
eSports eSports Nieuws

Acht teams klaar voor VCT Masters Shanghai Playoffs

  • May 28, 2024
  • 2 min read
Acht teams klaar voor VCT Masters Shanghai Playoffs

De VCT Masters Shanghai playoffs zijn begonnen met acht teams die klaar zijn om te strijden voor het kampioenschap.

Onder deze teams zijn regionale kampioenen Paper Rex, 100 Thieves, EDward Gaming en FNATIC.

De tegenstanders die zij hebben uitgekozen sluiten zich bij hen aan: G2 Esports, FUT Esports, Team Heretics en Gen.G Esports.

Nu de VCT Masters Shanghai Swiss Stage is afgesloten, gaan de eerste plaatsen door naar de play-offs.

VCT Masters Shanghai Play-offs

De VCT Masters Shanghai play-offs volgen een double-elimination bracket format. Teams kunnen slechts één wedstrijd verliezen voordat ze worden uitgeschakeld.

Alle wedstrijden, behalve de Lower Final en Grand Final, zijn best-of-three series. De lagere finale en grote finale zullen best-of-five wedstrijden zijn.

De play-offs beginnen op 30 mei en de eerste wedstrijdronde wordt die dag gespeeld. Ze zullen doorgaan tot 9 juni, wanneer de volgende winnaar van de Masters zal worden bepaald.

De regionale eersten zullen het opnemen tegen de beste vier teams van de Zwitserse etappe.

De eerste vier wedstrijden zijn Paper Rex vs. G2 Esports. Het zal de eerste keer zijn dat ze tegen elkaar spelen. 100 Thieves koos voor FUT Esports.

EDward Gaming, het enige overgebleven Chinese team van de competitie, zal het opnemen tegen Team Heretics, dat ook de Chinese teams Dragon Ranger Gaming en FunPlus Phoenix versloeg om door te gaan naar de play-offs; terwijl FNATIC het opneemt tegen Gen. G Esports.

De grote titelhouder van de VCT Masters Shanghai play-offs zal rijkelijk beloond worden met een geldelijke beloning van $350.000 USD en de toevoeging van drie belangrijke kampioenschapspunten aan hun record.

Voor degenen die de actie van de VCT Masters Shanghai play-offs willen volgen, is de evenementpagina een waardevolle bron met gedetailleerde informatie over de wedstrijddata, live scores en statistische analyses.

De competitie wordt steeds spannender, dus blijf op de hoogte voor spannende updates terwijl de VCT Masters Shanghai play-offs van start gaan, en ontdek wie er als winnaar uit de bus komt in dit evenement met hoge inzet!

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *