June 21, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Alles wat u moet weten over Veno, Clix’ nieuwe Fortnite partner

  • May 30, 2024
  • 2 min read
Alles wat u moet weten over Veno, Clix’ nieuwe Fortnite partner

Fortnite-ster Cody “Clix” Conrod is na een aantal seizoenen samen uit elkaar gegaan met Shane “EpikWhale” Cotton. Hun slechte prestaties in de FNCS Major 2 Grand Finals leidden tot deze breuk. EpikWhale zou nu een team kunnen vormen met mede-Noord-Amerikaanse speler Aidan “Threats” Mong, terwijl Clix de Europese profspeler Veno als zijn nieuwe partner heeft gekozen.

Hoogtepunten van Veno’s Fortnite-reis

Harry “Veno” Pearson is een grote naam in de competitieve Fortnite scene van Europa. Veno staat bekend als een van de beste Fortnite-spelers in de regio en begon in 2019 aandacht te krijgen toen hij goed presteerde in de Solo Cash Cups. Veno kreeg voor het eerst aandacht in de Fortnite competitieve scène tijdens Chapter 2 Season 7 tijdens de FNCS All-Star Showdown.

Hij toonde grote vaardigheden en won bijna zijn eerste grote toernooi, maar kwam net te kort tegen TaySon, een van de beste spelers in de Fortnite-geschiedenis.

Deze prestatie leverde Veno een enorme winst van $120K op, waardoor hij in de schijnwerpers kwam te staan. Nu de gaminggemeenschap zich op hem richt, begon Veno samen te werken met Europese topspelers.

Veno heeft twee grote Fortnite Champion Series (FNCS) titels gewonnen. Zijn eerste overwinning was samen met Fortnite World Cup-kampioen David “Aqua” Wang in Chapter 3 Seizoen 2.

Nadat ze uit elkaar gingen, ging Veno een samenwerking aan met een andere Europese topspeler, Aleksa “Queasy” Cvetkovic, om mee te blijven doen. Ze werden derde in FNCS Chapter 3 Seizoen 3, eindigden tweede in de FNCS Invitational 2022 en wonnen de eerste plaats in FNCS Chapter 4 Seizoen 2. Hun prestaties in Seizoen 2 waren uitstekend – ze wonnen de helft van hun wedstrijden in de Grand Finals en eindigden met 151 punten voorsprong.

Na een succesvolle reeks met Queasy besloot Veno uit elkaar te gaan. Hij vormde toen een team met TaySon, maar ze hadden geen succes. In hun laatste twee FNCS Grand Finals eindigden ze op de 11e en 15e plaats, waardoor hun samenwerking eindigde.

Veno vormt een team met Clix voor FNCS Major 3 om zich te kwalificeren voor het FNCS Global Championship 2024. Dit toernooi is hun laatste kans om een plek te bemachtigen voor het grote LAN-evenement in Texas dit najaar. Hij is naar Noord-Amerika verhuisd om hun kansen te vergroten. Ze hopen één van de tien plekken in Major 3 te winnen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *