July 20, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Beastcoast behaalt vierde plaats op rij bij The International

  • June 20, 2024
  • 3 min read
Beastcoast behaalt vierde plaats op rij bij The International

In de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor The International 2024 (TI13) verzekerde HEROIC zich van hun plaats met een indrukwekkend optreden, waarin ze slimme strategieën en uitstekende gameplay lieten zien. Na de overwinning van HEROIC verdiende Beastcoast hun TI13-kwalificatie door BOOM Esports in een close serie met 2-1 te verslaan.

Dit is het vierde opeenvolgende optreden van Beastcoast op The International, wat hun consistentie en kracht onder druk bewijst.

Beastcoast kwalificeert zich voor TI13

Een plaats in TI13 is een enorme prestatie voor Beastcoast. Het toont hun toewijding en inzet. Hun weg naar dit toernooi toont de strategische planning en het harde werk dat is geïnvesteerd in het vormen van een sterk team. In oktober zal Beastcoast in Denemarken Zuid-Amerika vertegenwoordigen en hun vaardigheden aan de wereld tonen.

De reis van Beastcoast naar TI13 was uitdagend. Aanvankelijk deden ze het goed in de kwalificaties, maar ze struikelden met een 0-2 nederlaag tegen HEROIC in de finale van de bovenste balk. Ze herpakten zich echter voor de lagere finales tegen BOOM Esports.

Ondanks dat ze de eerste game verloren, kwamen ze sterk terug om de serie met 2-1 te winnen. Deze overwinning leverde hen een plek op TI13 op, een bewijs van hun veerkracht en vaardigheid onder druk, waarbij elke wedstrijd ongeveer 40 minuten duurde.

Het Dota 2-team van Beastcoast heeft opnieuw een hoogtepunt bereikt door zich te kwalificeren voor The International. Sterk begonnen in TI10, behaalden ze hun beste resultaat met een 7e-8e plaats in TI11.

Ondanks veranderingen in hun rooster heeft Beastcoast hun vaardigheid bewezen door zich voor het vierde achtereenvolgende jaar te kwalificeren voor The International. Dit toont hun toewijding om een sterk team te behouden en op het hoogste niveau mee te doen.

Nu de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden zijn afgerond, hebben vier van de zes regio’s hun plek voor TI13 verdiend. De laatste kwalificatietoernooien in Zuidoost-Azië en West-Europa vinden plaats van 19 tot 23 juni.

Teams als Fnatic, T1, Neon Esports, Team Secret, OG en Team Liquid zullen strijden om een plaats in TI13. Zuidoost-Azië heeft intense Dota 2-rivaliteiten, terwijl West-Europa een dominante kracht in Dota 2-talent blijft.

Na de kwalificaties zullen alle ogen gericht zijn op de Riyadh Masters. Dit bekende evenement brengt top Dota 2-teams bijeen om te strijden voor een enorme prijzenpot. Het is een belangrijk moment voor teams om hun strategieën te verfijnen en hun rivalen te bestuderen voor TI13.

Hoe de teams presteren op de Riyadh Masters kan van invloed zijn op de plaatsing en groepsindeling op The International, dus fans moeten dit evenement goed in de gaten houden.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *