April 23, 2024
eSports eSports Gids

Beste helden in Overwatch 2 – Seizoen 9

  • March 7, 2024
  • 2 min read
Beste helden in Overwatch 2 – Seizoen 9

Als je een regelmatige Overwatch 2-speler bent, weet je waarschijnlijk dat elk seizoen een behoorlijk aantal veranderingen met zich meebrengt, waaronder nieuwe helden of kaarten. Met al deze updates is het gebruikelijk dat spelers zich een beetje in de steek gelaten voelen, vooral als hun favoriete held niet zo effectief lijkt als voorheen. Dit gebeurt vaak wanneer andere helden worden gepolijst, waardoor ze waardevoller worden in statistieken en vaardigheden.

Veel spelers houden zich echter niet aan de Patch Notes en missen cruciale informatie over de impact van deze veranderingen op hun favoriete personages. Nu seizoen 9 van Overwatch 2 is aangebroken, is het een goed moment om naar de game te kijken en te zien welke Tank-, DPS- en ondersteuningshelden de beste keuzes zijn.

Topkeuzes voor seizoen 9

Laten we het eerst over Tank hebben! Doomfist is verrassend genoeg naar voren gekomen als een waardevolle keuze vanwege zijn mobiliteit, een sleutelfactor dit seizoen. Dit geldt ook voor Wrecking Ball, Winston en D.Va. Sigma biedt minder mobiliteit maar een sterke onafhankelijkheid. Andere opmerkelijke opties zijn Junker Queen, Ramattra en Zarya.

Tracer is momenteel ook een topkeuze, met een boost in gezondheid en schade om een teleporterende bedreiging te worden. Hitscan-helden floreren in de huidige patch, dus op kaarten met lange zichtlijnen zoals Junkertown of Gibraltar kun je overwegen om Widowmaker, Cassidy of Ashe te spelen. Genji en Echo zijn formidabel in krappere ruimtes zoals King’s Row.

Helaas voor Pharah-spelers maakt de huidige Hitscan-dominantie het gemakkelijk om haar neer te halen. Soldier 76 heeft een comeback gemaakt, waardoor hij een uitstekende keuze is voor spelers uit het middensegment in Platinum en Diamond.

Afhankelijk van de kaart en de samenstelling van het vijandelijke team zijn andere haalbare keuzes Sojourn, Sombra, Torbjorn, Mei en ook Support!

Lucio staat weer aan de top als primaire ondersteuning, waarbij veel topspelers voor hem kiezen. Kiriko past goed bij Lucio en vormt een solide backline-duo. Verrassend genoeg zijn Lucio en Zenyatta ook een krachtige combinatie, waarbij Zenyatta’s lage snelheid wordt gecompenseerd door zijn vermogen om aanzienlijke schade aan te richten en waardevolle genezing te bieden met zijn Harmony Orb. Moira’s toegenomen mobiliteit heeft haar in de huidige meta gebracht. Baptiste en Brigitte zijn ook het vermelden waard.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *