July 20, 2024
eSports eSports Nieuws

BGIS 2024 Grand Finale: onstuitbare prestatie van Team XSpark verzekert overwinning

  • July 1, 2024
  • 2 min read
BGIS 2024 Grand Finale: onstuitbare prestatie van Team XSpark verzekert overwinning

De BGIS 2024 Grand Finale eindigde zondag met een spannende finish, waarbij Team XSpark tot kampioen werd gekroond. Het evenement, dat werd gehouden in het HITEX Exhibition Centre in Hyderabad, trok veel esportfans adie drie spannende dagen lang konden genieten van de competitie tussen de 16 beste BGMI-teams.

De spanning steeg terwijl het publiek juichte voor de beslissende laatste kill van XSpark die hun overwinning veilig stelde. Fans voelden een mix van emoties, van vreugde tot frustratie, die hun verschillende teamloyaliteiten weerspiegelden. Het maakte niet uit welk team ze steunden, iedereen was het erover eens dat het evenement een hoogtepunt was in de Indiase esports scene, met een ongelooflijke opwinding en betrokkenheid.

Hoogtepunten BGIS 2024 grote finale

Van 28 tot 30 juni waren er 18 intense wedstrijden waarin elk team hard voor de overwinning vocht. Team XSpark zegevierde met 142 punten. Global Esports werd tweede met 134 punten, net voor Reckoning Esports, dat 132 punten scoorde.

Een belangrijk moment tijdens het evenement was de aanwezigheid van Abhinav Bindra. Hij is de eerste individuele Olympische gouden medaillewinnaar van India. ScoutOP, een bekende persoonlijkheid in de BGMI-community, juichte ook luidkeels voor Team XSpark tijdens de wedstrijd.

Dag 2 van het toernooi was spannend en vormde het decor voor de grote finale. Teams als Reckoning Esports, Raven Esports en FS Esports behaalden belangrijke overwinningen en schudden het klassement door elkaar. Global Esports eindigde sterk met 103 punten en plaatste zich daarmee als topcompetitor voor de finaledag.

De 16 teams die het uitvochten in de Grand Finals waren Global Esports, Team Aaru, Team XSpark, Team Soul, FS Esports, Vasista Esports, Team Tamilas, Raven Esports, Carnival Gaming, MOGO Esports, Venom Gaming, Limra Esports, Team 8Bit, Team Insane, Reckoning Esports en Inferno Squad.

Fans wereldwijd konden de live uitzending van de BGIS 2024 Grand Finals bekijken op het YouTube-kanaal van Krafton India Esports, waardoor het spannende evenement wereldwijd te volgen was. De BGIS 2024 Grand Finals benadrukten de snelle groei van esports in India en de ongelooflijke toewijding en vaardigheid van de deelnemers.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *