June 20, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

BLAST: een plons maken in Dota 2 met een nieuwe toernooiserie

  • June 3, 2024
  • 2 min read
BLAST: een plons maken in Dota 2 met een nieuwe toernooiserie

Na de afsluiting van het Dota Pro Circuit (DPC) onderging het professionele Dota 2-landschap grote veranderingen, wat leidde tot een toestroom van verschillende toernooien.

Binnen deze competitieve scène bereidt BLAST zich voor om zijn stempel op Dota 2 te drukken met een nieuwe toernooiserie.

BLAST organiseerde eerder al een Dota-evenement in 2020 met een bounty-systeem en wil nu hun betrokkenheid bij de gemeenschap vergroten.

Hun vorige poging werd met gemengde reacties ontvangen; deze aankomende serie is echter hun eerste echte uitstapje naar Dota 2.

“We hebben inzichten gehaald uit onze successen en lessen in andere games,” deelde Andrew Haworth, VP Ecosystems, Valve en Riot Games bij BLAST.

We willen veel van de lessen die we hebben geleerd uit het bedienen van andere games toepassen

Andrew Haworth

Terwijl de professionele scène zich na de DPC reorganiseert, proberen organisatoren van toernooien hun plaats op de kalender veilig te stellen.

Klaar om een plons te maken

Te midden van de drukke kalender van de professionele Dota 2 scène, werd het laatste deel van dit jaar gekenmerkt door een reeks high-profile toernooien. Vooruitkijkend lijkt het erop dat volgend jaar deze trend zal voortzetten, met een nog drukkere line-up van evenementen voor zowel fans als spelers.

Ondanks de intense concurrentie en de overvolle kalender in de Dota 2 scene, blijft BLAST zich inzetten om een blijvende impact te maken door middel van hun innovatieve nieuwe toernooiserie, waarbij ze gebruik maken van hun expertise uit eerdere ondernemingen in andere games.

Met de aankondiging van BLAST’s nieuwe Dota 2 toernooiserie is er een gevoel van intrige en verwachting binnen de gemeenschap, omdat fans uitkijken naar een andere prominente organisator die zijn stempel drukt op het competitieve landschap.

Dota heeft altijd hoog op ons verlanglijstje gestaan

Andrew Haworth

“We zullen bekijken hoe we de kijkervaring in de game kunnen verbeteren. BLAST gaat prat op een ongeëvenaarde productiekwaliteit en spelveranderende fan-first momenten terwijl we de beste teams en grootste supersterren samenbrengen om te strijden voor de glorie,” zegt Andrew Haworth.

De komende dagen en weken brengen we u het laatste nieuws en informatie over de innovatieve Dota 2 toernooiserie van BLAST.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *