June 21, 2024
eSports eSports Nieuws

BLAST werkt samen met Pot Noodle voor de komende voorjaarsfinale in Londen

  • June 10, 2024
  • 2 min read
BLAST werkt samen met Pot Noodle voor de komende voorjaarsfinale in Londen

In een belangrijke samenwerking heeft BLAST, een toonaangevende organisator van esports-toernooien, een samenwerking aangekondigd met Pot Noodle, een populair instant noodle-merk, voorafgaand aan de komende BLAST Premier Spring Finals in Londen. Met deze samenwerking waagt Pot Noodle zich voor het eerst in de esports-industrie.

Als onderdeel van de samenwerking zal Pot Noodle prominent aanwezig zijn tijdens het evenement en krijgen deelnemers de kans om deel te nemen aan verschillende activiteiten op de locatie. Daarnaast zal Pot Noodle te zien zijn in contentstukken op de streamingkanalen van BLAST, waardoor de aanwezigheid van het merk verder wordt versterkt.

De BLAST Premier Spring Finals, die van 12 tot 16 juni plaatsvinden, brengen esportsteams als G2 Esports, NAVI en Team Vitality samen. Het evenement wordt gehouden in de OVO Arena Wembley, waar Pot Noodle een eigen stand zal hebben om deelnemers een unieke ervaring te bieden.

Tijdens het toernooi zullen BLAST en Pot Noodle samenwerken aan de productie van content voor de BLAST-uitzendkanalen en giveaways organiseren, hoewel de prijzen nog niet bekend zijn gemaakt. Deze samenwerking vergroot niet alleen het bereik van Pot Noodle, maar onderstreept ook de groeiende invloed van esports in de mainstream cultuur.

Interessant is dat Pot Noodle ook een partnerschap is aangegaan met esports-organisatie Fnatic, hoewel de details van dat partnerschap nog niet bekend zijn gemaakt. De BLAST Premier Spring Finals gaan gepaard met de B2B-conferentie van Esports Insider, ESI London, die op 13 juni plaatsvindt in BOXPARK Wembley.


Pot Noodle

Pot Noodle is een merk instant noodlesnacks uit het Verenigd Koninkrijk, verkrijgbaar in verschillende smaken. Het bedrijf werd in 1977 gelanceerd door Golden Wonder en is momenteel eigendom van Unilever. De noedels worden gemaakt in Croespenmaen, Wales, en staan bekend om hun gemak: ze zijn klaar in slechts vier minuten. In de loop der jaren heeft het merk verbeteringen aangebracht om het zoutgehalte te verlagen en nieuwe smaken geïntroduceerd, waaronder de lijnen “Lost the Pot Noodle” en “Pot Noodle Fusions”. Pot Noodle wordt op de markt gebracht als een snelle en smakelijke oplossing voor drukbezette individuen, met de nadruk op het idee dat minder tijd besteden aan koken betekent dat er meer tijd overblijft voor persoonlijke bezigheden en ambities.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *