May 29, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

Counter-Strike 2: gemakkelijk van kant wisselen – nieuwe update stelt spelers in staat om linkshandige viewmodels te gebruiken

  • April 29, 2024
  • 2 min read
Counter-Strike 2: gemakkelijk van kant wisselen – nieuwe update stelt spelers in staat om linkshandige viewmodels te gebruiken

Counter-Strike 2, Valve’s nieuwste deel in de Counter-Strike franchise, heeft onlangs een update ontvangen waardoor spelers linkshandige viewmodellen kunnen gebruiken en tijdens het spelen kunnen wisselen tussen links- en rechtshandigheid.

Valve heeft deze functie in de meest recente patch van CS2 geïntroduceerd, een zet die zeker een groot deel van de spelersgroep zal plezieren.

Volg deze stappen om uw voorkeurshandigheid in te stellen: Open Counter-Strike 2 en ga naar de instellingen van het spel. Kies het tabblad “Game” en selecteer het submenu “Item”. Schakel tussen rechts en links met behulp van het vervolgkeuzemenu.

Voor nog meer gemak kunt u ook een toetsenbinding instellen om tijdens een wedstrijd van hand te wisselen, net als bij een tweehandige huurmoordenaar.

Ga naar de instellingen voor “Toetsenbord/muis”, navigeer naar de sectie “Wapentoetsen” en wijs uw voorkeurstoets toe om van hand te wisselen.

Verbeteringen in de nieuwste update

In de nieuwste update van Counter-Strike 2 zijn verschillende waardevolle verbeteringen doorgevoerd om de algehele spelervaring te verbeteren. Deze verbeteringen zijn onder andere

De introductie van een nieuwe instelling voor het aanpassen van de zoomniveaus van de radarkaart tijdens de gameplay via de Radar Map Alternate Zoom-optie en Toggle Radar Zoom-toetsbinding.

Een aanzienlijke verbetering van de killfeed, waardoor spelers “in-air” kills moeiteloos kunnen herkennen dankzij de toevoeging van een opvallend pictogram.

Consistentie in de weergave van wapennamen tijdens het wisselen van wapens, waardoor de echte titel in de game wordt weergegeven, ongeacht aangepaste labels.

Met deze recente patch garandeert Counter-Strike 2 dat de wapenschakeltekst consequent de authentieke in-game titel voor elk wapen weergeeft, ongeacht eventuele gepersonaliseerde namen.

Het Buy Menu is ook bijgewerkt. Het is nu makkelijker om uw bankrekening bij te houden en wapens te pakken die door uw maten zijn gedropt, wat vooral handig is als u gedempte teamgenoten hebt die niet omroepen wat ze laten vallen.

Bekijk gerust de volledige lijst met tweaks in deze nieuwste update.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *