July 20, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

De nieuwste update van CS2: Arms Race, Kukri-mes, Kilowatt-koffer en meer

  • February 12, 2024
  • 3 min read
De nieuwste update van CS2: Arms Race, Kukri-mes, Kilowatt-koffer en meer

Counter-Strike 2 (CS2) heeft onlangs een grote update gelanceerd, die de klassieke Arms Race-speltype en verschillende nieuwe functies introduceert, waaronder de allereerste wapenkoffer in het spel, de Kilowatt-koffer, en de NIGHTMODE Music Kit Box.

Arms Race keert terug

Arms Race, een populaire spelmodus uit Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), is terug in CS2. In dit speltype voeren spelers free-for-all gevechten op kleinere kaarten, waarbij ze na elke kill van wapen wisselen. Het doel is om de wapens in een bepaalde volgorde te doorlopen tot het mes of de Zeus, waarbij de eerste speler die een kill weet te maken met het laatste wapen tot winnaar wordt uitgeroepen. De update bevat ook de toevoeging van Baggage en Shoots aan de Arms Race map pool.

Kilowattkoffer en Kukri-mes

De Kilowatt-koffer, CS2’s eerste wapenkoffer, bevat 17 unieke wapenafwerkingen die zijn ontworpen door de community. De koffer bevat ook het Kukri-mes, het eerste nieuwe mes in Counter-Strike in meer dan vijf jaar, verkrijgbaar met 12 originele mesafwerkingen. De Kilowatt Case introduceert ook de eerste Zeus skin, de Olympus, waarop de Griekse god Zeus staat afgebeeld die zijn legendarische wapen, de bliksemschicht, hanteert. De Zeus wordt nu elke 30 seconden opgeladen in alle speltypen en ondersteunt naamplaatjes en stickers.

Aangepaste stickerplaatsing en NIGHTMODE Music Kit Box

De update introduceert een mechanisme voor het zelf plaatsen van stickers, waardoor spelers hun favoriete stickers nauwkeuriger en flexibeler op wapens kunnen plaatsen. Het totale aantal stickers is verhoogd van vier naar vijf. De NIGHTMODE Music Kit Box, met zes nieuwe muziekkits, is nu verkrijgbaar in de standaard- en StatTrak-versies.

Verbeteringen in het spel en bugfixes

Er zijn verschillende spelverbeteringen en bugfixes doorgevoerd. Deze omvatten verbeterde rendering en animatie van rook, een responsievere en soepelere schuifervaring en prestatieverbeteringen voor sommige microfooninstellingen. De optie om een audio-invoerapparaat voor VOIP te selecteren is toegevoegd aan het menu met audio-instellingen en spelers kunnen nu naar hun eigen microfoon luisteren om de geluidskwaliteit te controleren. Verschillende problemen met textuurvermenging en botsingen zijn verholpen om de algehele zichtbaarheid en spelervaring van de speler te verbeteren.

Deze update markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van CS2 en introduceert nieuwe functies en verbeteringen die de spelervaring voor spelers verbeteren.

Counter-Strike 2 is een tactisch schietspel dat in 2023 wordt uitgebracht en de nieuwste toevoeging is aan de befaamde Counter-Strike-franchise. Valve Corporation is verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de release. Het is een verbeterde versie van Counter-Strike: Global Offensive uit 2012, werd het spel publiekelijk onthuld op 22 maart 2023 en gelanceerd op 27 september 2023, waarmee het de plaats innam van Global Offensive op het Steam-platform.

De kern van de gameplay bestaat uit twee tegengestelde squads, de Counter Terrorists en de Terrorists, die het tegen elkaar opnemen in verschillende missiegedreven speltypen. Het spel bevat ook alternatieve speltypen die afwijken van de traditionele teamdoelen. Counter-Strike 2 heeft belangrijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, zoals de overgang naar de Source 2-engine, die verbeterde graphics en een nieuw serverframework met zich meebrengt. Daarnaast zijn veel maps van Global Offensive verfijnd om gebruik te maken van de mogelijkheden van Source 2, waarbij bepaalde maps ingrijpend zijn vernieuwd.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *