April 24, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

De terugkeer van Midas in Fortnite: wanneer kunnen we hem verwachten?

  • March 18, 2024
  • 3 min read
De terugkeer van Midas in Fortnite: wanneer kunnen we hem verwachten?

Midas staat te popelen om een comeback te maken in Fortnite voor hoofdstuk vijf van seizoen twee, hoewel Epic Games nog geen specifieke releasedatum voor zijn terugkeer heeft gegeven.

De Fortnite-community was dolblij toen Midas door een grote glitch uit het spel werd gehaald. Zijn afwezigheid en zijn unieke golden touch-vaardigheid waren echter goed voelbaar in de volgende hoofdstukken.

Epic Games maakte gebruik van de situatie en liet zijn triomfantelijke comeback doorschemeren in hoofdstuk vijf van Fortnite. Het teaserbeeld geeft echter geen bevestigde datum voor zijn terugkeer.

Dus wanneer kunnen we Midas verwachten in Fortnite?

Wanneer keert Midas terug in Fortnite?

Volgens de in-game nieuwsberichten van Fortnite keert Midas terug tijdens Hoofdstuk Vijf, seizoen twee op 19 maart. Dit is officieel bevestigd. Spelers kunnen de nieuwsrollen bekijken in de lobby van Fortnite.

Er wordt al weken gespeculeerd over de comeback van de man die bekend staat om zijn gouden greep.

Deze speculatie werd aangewakkerd door gelekte gegevens die details en beelden onthulden van een nieuwe Midas-skin die past bij de esthetiek van seizoen twee. Daarnaast maken een nieuwe limited-time spelmodus genaamd “Floor is Lava” en andere cosmetica gerelateerd aan Midas mogelijk ook een terugkeer naar Fortnite in de nabije toekomst.

De speculaties rond de terugkeer van Midas in Fortnite werden de wereld uit geholpen toen het spel zelf dit officieel aankondigde via X (voorheen Twitter).

Dit werd bevestigd door middel van een promotionele afbeelding met een combinatie van groen en goud, wat aangeeft dat Midas na drie seizoenen afwezig te zijn geweest een comeback maakt in de game en klaar is om opnieuw chaos te veroorzaken op het eiland.

Je kunt meer informatie vinden in de promotionele afbeelding in de game die hint naar de terugkeer van Midas.

Naast een nieuwe skin draagt Midas een gereedschap dat lijkt op de Chains of Hades, maar dan met een gouden kleur. Sommige fans speculeren dat dit Hades’ originele gereedschap zou kunnen zijn, veranderd in goud door Midas’ aanraking.

Deze speculatie suggereert dat Midas’ comeback niet alleen voor esthetische doeleinden is, maar misschien ook zijn kenmerkende vaardigheid terugbrengt. Als dit waar is, kunnen we een gouden versie van Wings of Icarus en Zeus’ Thunderbolt verwachten in onze games op 19 maart.

Vroege patchnotities voor Fortnite-update

Hoewel de volledige reikwijdte van Epic’s geplande wijzigingen voor de komende week onbekend is, kunnen we op basis van het officiĆ«le Trello-bord wel gefundeerde aannames doen over mogelijke Fortnite-updates.

Alle items in de voorlopige patch notes zijn gemarkeerd met_’fixed in future game update_’. Typisch wordt de_’fixed in next update_’ tag gebruikt door Epic om aankomende veranderingen aan te geven – we hebben dit patroon ontcijferd! Op het moment van schrijven staan er echter nog geen items op het bord met deze tag.

Het is mogelijk dat we de volgende functies toegevoegd zien in de komende Fortnite-update, en er is een kans dat sommige spelers de tag maandag gebruiken.

Opslageenheid

Op dit moment is de Shuffle Loadout-functie niet toegankelijk in de nieuwe Locker UI, waardoor spelers hun uiterlijk niet in elke wedstrijd kunnen veranderen. We zijn dit probleem echter actief aan het aanpakken en zullen een update geven over de verwachte terugkeer.

Gevecht tot de dood

Hurken en klauteren op het Starteiland voordat de Strijdbus vertrekt, kan leiden tot kapotte streepjes in River Styx. Je wordt geadviseerd om niet te springen of klauteren op het Starteiland totdat dit probleem is opgelost in een toekomstige update.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *