May 30, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Derde golf van samenwerking tussen My Hero Academia en Fortnite in het verschiet

  • April 25, 2024
  • 2 min read
Derde golf van samenwerking tussen My Hero Academia en Fortnite in het verschiet

In een spannende wending gaat Fortnite opnieuw samenwerken met de populaire anime-serie My Hero Academia.

Eerdere samenwerkingen tussen Fortnite en anime-titels hebben fans in extase gebracht, en deze nieuwste samenwerking belooft meer van hetzelfde.

Met een rijke geschiedenis van succesvolle samenwerkingen is Fortnite synoniem geworden voor het naar het platform brengen van geliefde franchises.

Fortnite bereidt zich opnieuw voor op een samenwerking met een andere beroemde anime-titel

fandomwire.com

De titel van Epic Games heeft al eerder samengewerkt met anime-giganten als Naruto, One Piece en Jujutsu Kaisen.

En nu voegt My Hero Academia zich bij het rijtje, waarmee Fortnite en deze iconische anime voor de derde keer samenkomen.

My Hero Academia schurken in Fortnite

Volgens betrouwbare bronnen zal deze nieuwe samenwerking My Hero Academia-schurken in het spel brengen. Geruchten gaan onder andere over Himiko Toga, Tomura Shigaraki en Dabi of Twice.

Hoewel de rapporten van vorig jaar deze personages suggereerden, is het mogelijk dat er nog andere personages in het spel zitten.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, hebben leakers gezinspeeld op de donkere achtergrond in de item shop tijdens update v29.30 op 23 april 2024.

Dit kan mogelijk duiden op de lancering van de My Hero Academia crossover.

Eerdere samenwerking tussen Fortnite en My Hero Academia

De laatste keer dat deze twee franchises elkaar kruisten was in september 2023, toen Shoto Todoroki, Eijiro Kirishima en Mina Ashido als speelbare skins werden geïntroduceerd.

Elke skin werd geleverd met extra outfits, glijders, pikhouwelen, emotes en wikkels, wat een aantrekkelijke bundel voor fans opleverde.

De prijs varieerde afhankelijk van de bundel, waarbij Todoroki’s skin 1500 V-bucks kostte, en een extra 900 V-bucks voor de volledige bundel.

De verwachting wordt steeds groter nu betrouwbare bronnen suggereren dat Fortnite binnenkort My Hero Academia-schurken als skins voor spelers zal introduceren, mogelijk al deze week.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *