February 23, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Dota 2 introduceert baanbrekende Ancient Dragon King cosmetica in nieuwjaarsupdate

  • February 9, 2024
  • 2 min read
Dota 2 introduceert baanbrekende Ancient Dragon King cosmetica in nieuwjaarsupdate

Om het Lunar New Year te vieren, heeft Valve een nieuwe update uitgebracht voor Dota 2. Deze introduceert een reeks cosmetica met een draak als thema, waaronder de allereerste Ancient cosmetica in de game. Deze update, die in het teken staat van het Jaar van de Draak, introduceert een “rood omhuld Drakencadeau” dat tot 7 maart beschikbaar is in Dota 2. In overeenstemming met het cadeau-thema zijn deze cadeaus ontworpen om aan iemand anders te geven en kunnen ze niet worden geopend door de gever.

De nieuwe collectie bevat 17 nieuwe itemsets met het thema Lunar New Year, met een bonuskans op een Dragon’s Gift of een nieuw ongewoon effect bij elke opening.

Het hoogtepunt van deze release is de toevoeging van Dota 2’s eerste skin voor de Ancients van de map, genaamd The Ancient Dragon King. Dit is de eerste keer dat spelers het ontwerp van Dota’s titulaire Ancients kunnen veranderen, waardoor ze in mythische draken veranderen.

Deze cosmetica heeft unieke looks voor zowel de Dire als de Radiant kant, en als een speler het heeft uitgerust, kan het hele team genieten van de flash.

De update bevat ook algemene bugfixes voor gameplay en Ability Draft. Naast deze significante cosmetische verbetering heeft Valve bevestigd dat de meest recente golf bans het gevolg is van een nieuwe cheatdetectiecode die al live is in-game.

Naast de Lunar New Year update heeft Valve aangekondigd dat de volgende update voor Dota “Crownfall” heet, maar er werd geen extra informatie gegeven. Meer details over Crownfall worden de komende maanden verwacht, wanneer competitieve evenementen zoals BetBoom Dacha Dubai 2024 doorgaan.

Deze update maakt deel uit van de viering van het Lunar New Year van Valve, waaronder ook een Steam-uitverkoop met kortingen op verschillende games.

De Lunar New Year-update en de voortdurende festiviteiten weerspiegelen Valve’s toewijding aan de diverse en groeiende gebruikersbasis, evenals het potentieel van de Chinese markt voor toekomstige groei. Dit jaar is het speciaal gewijd aan degenen die geboren zijn in het jaar van de Draak. Personen die geboren zijn in de jaren die aangeduid zijn als Drakenjaren, zoals 2036, 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964 en 1952, worden vaak gekenmerkt door hun inherente moed, veerkracht en intellect. Deze mensen stralen meestal een gevoel van enthousiasme en zelfverzekerdheid uit.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *