June 21, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Dota 2 patch 7.36 introduceert grote veranderingen in de gameplay met aangeboren vaardigheden en heldenfacetten

  • May 24, 2024
  • 3 min read
Dota 2 patch 7.36 introduceert grote veranderingen in de gameplay met aangeboren vaardigheden en heldenfacetten

De nieuwste Dota 2 update, patch 7.36, brengt belangrijke veranderingen met zich mee door de introductie van twee belangrijke mechanics: Innate Abilities en Hero Facets. Deze nieuwe functies beloven de gameplay van helden ingrijpend te veranderen en bieden spelers nieuwe strategieën en aanpassingsmogelijkheden. Daarnaast introduceert de update Crownfall Act 2, een nieuw evenement met een visminigame, een overworld map, nieuwe personages en cosmetica.

Elke held heeft nu een unieke Innate Ability, een automatische passieve vaardigheid die verschillende effecten heeft die de gameplay verbeteren. Deze vaardigheden geven elk personage een duidelijk voordeel en voegen een nieuwe laag complexiteit toe aan het spel. De Innate Ability van Faceless Void vertraagt bijvoorbeeld vijandelijke aanvalsprojectielen binnen bereik, terwijl Dawnbreaker de hele kaart aan bondgenoten onthult als de zon opkomt.

Heldenfacetten: Speelstijlen aanpassen

Naast Innate Abilities kunnen spelers nu een Hero Facet voor hun gekozen held kiezen voordat het spel begint. Met deze functie kunnen spelers hun strategie aanpassen door alternatieve vaardigheden toe te kennen, waardoor hun spelervaring nog beter wordt. Facets kunnen de rol of speelstijl van een held aanzienlijk veranderen. De facet van Wraith King kan bijvoorbeeld gekozen worden tussen het oproepen van skeletten of het toebrengen van extra vloekschade bij aanvallen.

Crownfall Act 2 brengt ook nieuwe verhalende content en gameplay-elementen. Spelers kunnen nieuwe kaarten verkennen, nieuwe personages ontmoeten en unieke cosmetische voorwerpen verdienen. Volgens een officiële blogpost van Dota 2 zullen alle acts van Crownfall beschikbaar zijn zodra ze worden uitgebracht, met Acts 1 en 2 die al speelbaar zijn.

De update bevat een reeks kleinere gameplay-aanpassingen. Glyph of Fortification wordt nu bijvoorbeeld vernieuwd als de eerste Melee Barracks vernietigd is, en Mana Cost Reduction effecten werken niet langer op vaardigheden die mana in de loop van de tijd afvoeren. De patch verlengt ook de strategietijd met een paar seconden gedurende de eerste drie weken na de update om spelers te helpen zich aan te passen aan de nieuwe mechanica.

Deze vernieuwingen hebben voor opwinding gezorgd binnen de Dota 2 gemeenschap. Spelers staan te popelen om te experimenteren en zich aan te passen aan deze veranderingen, in afwachting van hun impact op de competitieve scène.

Terwijl de community patch 7.36 verder onderzoekt, kunt u meer inzichten verwachten in hoe Innate Abilities en Hero Facets de ingewikkelde strategieën van Dota 2 zullen beïnvloeden. Voor een gedetailleerde lijst van alle veranderingen kunnen spelers de volledige patch notes op de officiële Dota 2-website raadplegen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *