July 20, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Dota 2’s Crownfall Act Three is er eindelijk, maar Ringmaster blijft onbereikbaar

  • July 11, 2024
  • 2 min read
Dota 2’s Crownfall Act Three is er eindelijk, maar Ringmaster blijft onbereikbaar

De langverwachte Crownfall Act Three voor Dota 2 is eindelijk uitgebracht en brengt een heleboel spannende nieuwe functies en updates met zich mee. De update, getiteld “The Frosts of Icewrack,” valt samen met de 11e verjaardag van de game en bevat een nieuwe Overworld map, een Collector’s Cache boordevol cosmetica en een unieke vecht minigame genaamd “Sleet Fighter”. In dit 2D-vechtspel kunnen spelers Street Fighter-achtige gevechten aangaan met vijf Dota-helden, elk met hun eigen moveset, en het bevat controllerondersteuning, is beschikbaar op volledig scherm en er zijn beloningen te verdienen.

Ondanks de opwinding rond de nieuwe act, waren fans teleurgesteld door de afwezigheid van Ringmaster, de volgende bevestigde held die zich bij het enorme rooster van de game zou voegen. Velen hadden gehoopt dat Valve Ringmaster zou uitbrengen op de verjaardag van Dota 2, maar het lijkt erop dat de verwachtingen van de community te hoog waren. Dit is de tweede keer dat de release van Ringmaster is uitgesteld, met de eerste preview die dateert van de grote finale van The International 2023.

Het uitstel van de release van Ringmaster heeft geleid tot speculaties dat Valve meer tijd nodig heeft om de held af te maken en te zorgen voor een soepele integratie in de game. Nu het Crownfall-evenement is verlengd tot eind oktober, bestaat de mogelijkheid dat Ringmaster wordt uitgebracht na afloop van het evenement. Als dit het geval is, zou het de eerste keer in de geschiedenis zijn dat er geen nieuwe held wordt geïntroduceerd tijdens The International.

Ondertussen kunnen spelers genieten van de nieuwe functies en updates van Crownfall Act Three, waaronder de nieuwe Overworld map en de boeiende minigame “Sleet Fighter”. De verlengde evenementperiode biedt spelers ook meer tijd om hun Overworld-maps te voltooien en beloningen te verdienen.


Kroonval

Crownfall is een verhaalgedreven evenement in Dota 2 dat een unieke manier van storytelling, beloningen en gameplay biedt. Het evenement wordt gepresenteerd in een romanachtig formaat, met portretten van helden en stripverhalen om het verhaal te illustreren. Spelers vorderen door de map door tokens uit te geven, nieuwe verhaalitems, cosmetische beloningen en speciale ontmoetingen vrij te spelen. Het verhaal is verdeeld in aktes, elk met een hoofdzoektocht en zijmissies rond specifieke personages. Het evenement bevat ook minigames en nieuwe cosmetische voorwerpen, waardoor het een lonende en boeiende ervaring is voor spelers.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *