April 23, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

DoTA Plus Lente-update 2024: nieuwe functies en verbeteringen

  • March 7, 2024
  • 4 min read
DoTA Plus Lente-update 2024: nieuwe functies en verbeteringen

DoTA 2 is een leuk online multiplayerspel dat strategie, teamwerk en fantasie combineert tot een spannend spel. Als u meer voordelen wilt, overweeg dan om u te abonneren op DoTA 2 Plus. Deze maandelijkse service biedt u tal van extra functies en beloningen.

Dit abonnement geeft spelers extra voordelen, zoals gedetailleerde spelanalyse, persoonlijk coachingadvies, nieuwe manieren om prestaties en spelvoortgang vast te leggen, en exclusieve toegang tot speciale evenementen en uitdagingen.

Lente 2024: nieuwe sets, oude aankopen, DoTA-lab

Met de Seizoensschat van voorjaar 2024 kun je nu met behulp van scherven nieuwe sets kopen voor je favoriete helden, zoals Disruptor, Dark Willow, Spectre, Chaos Knight, Doom, Earth Spirit, Underlord en Nyx Assassin. Misschien heb je zelfs geluk en ontvang je de unieke Sir Molestach Irondrill-koerier met willekeurige edelstenen.

Ze hebben de sets uit de Summer Treasure 2022 nu direct koopbaar gemaakt. Je kunt deze oudere sets in de Shard Shop kopen voor slechts 15.000 scherven per stuk.

Deze update brengt nieuwe DoTA Plus-missies, waarmee je je schervenverzameling kunt uitbreiden met nieuwe relikwieën en de seizoensschat. Je kunt tijdens het seizoen tot wel 115.200 scherven verdienen. Goed presterende gilden worden ook verwend met nieuwe emoticons, sprays en chatwielen als gildebeloningen.

De nieuwste update van DoTA+ wordt geleverd met inhoud en een geheel nieuwe functie genaamd DoTA Labs. Dit unieke platform luidt verschillende in-game experimenten in en is beschikbaar voor alle DoTA-spelers. De ontwikkelaars kozen voor het eenvoudige ‘DoTA Labs’ in plaats van fantasierijkere namen als ‘Unstable Concoctions’ of ‘Tinker’s Tinkerings’, zodat spelers snel het doel ervan kunnen achterhalen.

Onder uw optiesectie ziet u een nieuwe sectie met de naam DoTA Labs. Het is een ruimte voor experimentele functies, die een andere gepolijste afwerking kunnen hebben dan andere functies in het spel. Ze zijn standaard uitgeschakeld en weggestopt in een speciaal menu.

De eerste tests van de game-ontwikkelaars leverden gemengde resultaten op, dus ze hebben jouw hulp nodig. Door deze functies te gebruiken, help je Valve begrijpen of ze eraan moeten blijven werken. Houd er rekening mee dat deze functies met opzet in hun vroege vorm zijn vrijgegeven om uw feedback te krijgen.

DoTA 2-labfuncties

De overlay-kaart is in wezen een grotere, transparante versie van de minikaart die het volledige scherm beslaat in plaats van in een hoek te worden geplaatst. Het doel is om je game-ervaring te verbeteren, en de ontwikkelaars ontvangen graag feedback. Ze willen graag weten of het bij jouw speelstijl past, hoe je ermee omgaat en welke extra functies je misschien toegevoegd zou willen zien.

Modifier Key Filter Bindings is een nieuwe functie die op DoTA is geïntroduceerd. Navigeren door het spel kan lastig zijn, vooral op momenten waarop de druk hoog is, en fouten kunnen kostbaar zijn. DoTA probeert uw opdrachten te begrijpen, maar soms kan het lijken alsof u onbedoeld op het verkeerde spelelement heeft getarget.

Met deze nieuwe functie kunt u specifieke toetsen toewijzen. Als je deze toetsen ingedrukt houdt, kun je je doelen nauwkeuriger kiezen, of het nu vijanden, bondgenoten, engerds of helden zijn.

De goed zichtbare lokale heldengezondheidsbalk is een nieuwe functie waarmee je snel je personage in de strijd kunt identificeren. Deze optie verbetert het uiterlijk en de leesbaarheid van het naamplaatje van je held.

De ontwikkelaars verwachten dat sommige van deze functies (of toekomstige DoTA Labs-ideeën) zich kunnen ontwikkelen en permanent zullen worden, terwijl andere mogelijk worden weggegooid. Deze beslissing zal grotendeels afhangen van de input van spelers.

Als u overweegt om u aan te melden voor DoTA 2 Plus, onthoud dan dat dit $ 3,99 per maand kost. Maar hier is een handige tip: je kunt wat geld besparen door je voor een langere periode te abonneren. Kies voor een abonnement van 6 maanden en je krijgt 6% korting, of kies voor een abonnement van 12 maanden voor 12% korting. En voor degenen die zich niet graag gebonden voelen, is er de mogelijkheid om niet-verlengende tijdsblokken te kopen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *