July 20, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Epic Games introduceert Fall Guys Cosmetics in Fortnite’s Metallica Update

  • June 14, 2024
  • 3 min read
Epic Games introduceert Fall Guys Cosmetics in Fortnite’s Metallica Update

Fortnite-fans die ook van heavy metal houden, kregen op 13 juni 2024 een dubbele traktatie. Naast de langverwachte Metallica-samenwerking introduceerde Epic Games discreet een selectie cosmetica van de populaire game Fall Guys.

Over de integratie van Fall Guys in Fortnite wordt al maanden gespeculeerd. Epic Games werd eerder dit jaar al geplaagd en kondigde in april aan dat de samenwerking extra tijd nodig had. De recente update, Patch v30.10, heeft echter de eerste golf van Fall Guys-thema-items gebracht, wat aangeeft dat de volledige crossover aanstaande kan zijn.

De nieuwe cosmetica voor de Fall Guys zijn uitgelekt door de bekende Fortnite content creator en leaker, iFireMonkey. In de ochtend van 13 juni onthulde hij een Fall Guys Back Bling met een roze bonenfiguur versierd met een klein kroontje. Daarnaast toonde hij een nieuwe Fall Guys Pickaxe met roze, witte en gele kleuren, een muziekpakket en een bannericoon.

Elk van deze items heeft een duidelijk Fall Guys-thema. Op het pictogram van het muziekpakket staan bijvoorbeeld meerdere Fall Guys-personages. Dit lek suggereert dat Epic Games actief werkt aan de integratie van Fall Guys in Fortnite, waardoor de twee geliefde franchises dichter bij elkaar komen.

Ondanks de opwinding blijven specifieke details over de toekomst van de samenwerking schaars. iFireMonkey’s berichten gaven geen verdere informatie over de tijdlijn of extra functies. Eerder dit jaar liet een gelekte roadmap doorschemeren dat de Fall Guys-samenwerking tegen het einde van Chapter Five, Season Two zou plaatsvinden. Een video van een andere leaker, HYPEX, gaf echter aan dat deze items zullen debuteren in Hoofdstuk Vijf, Seizoen Drie.

Terwijl fans ongeduldig wachten op meer informatie, is het duidelijk dat Epic Games iets belangrijks aan het voorbereiden is. De gamegemeenschap kan zich verheugen op meer details en een uitgebreide samenwerking in de nabije toekomst.

Lees ook over de nieuwe modus Impostors in Fortnite in de beschrijving


Fall Guys

“Fall Guys is een free-to-play, cross-platform, massively multiplayer party royale game ontwikkeld door Mediatonic en uitgegeven door Epic Games. Spelers besturen aanpasbare personages in de vorm van een boon en nemen het tegen elkaar op in een reeks chaotische minigames, waaronder hindernisbanen en overlevingsuitdagingen, geïnspireerd op spelshows als “Takeshi’s Castle” en “Wipeout”. Er kunnen maximaal 60 spelers meedoen aan een wedstrijd, waarbij spelers in rondes worden geëlimineerd totdat er één overblijft als winnaar. De game bevat cross-play, cross-platform partijen en cross-progressie, met regelmatige updates die nieuwe kostuums, obstakels en speltypen introduceren.

Mediatonic

Mediatonic is een gameontwikkelingsbedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat in september 2005 is opgericht door Dave Bailey en Paul Croft tijdens hun laatste jaar aan de Brunel Universiteit. Het bedrijf staat bekend om de creatie van het immens populaire spel “Fall Guys: Ultimate Knockout”, een cross-platform, massaal multiplayer party royale spel. Mediatonic heeft meer dan 300 ontwikkelaars in dienst op verschillende locaties, waaronder Londen, Brighton, Madrid, Leamington Spa en Guildford, en is lid van de Epic Games-familie. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van inclusieve en plezierige games die spelers verbinden door middel van sociaal spel en netwerken. De omzet van Mediatonic zou in 2023 $69,6 miljoen bedragen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *