April 23, 2024
eSports eSports Nieuws

Esports-atleet Zekken sluit zich aan bij het gesponsorde team van Razer

  • March 5, 2024
  • 3 min read
Esports-atleet Zekken sluit zich aan bij het gesponsorde team van Razer

Razer, het gerenommeerde wereldwijde lifestyle-merk voor gamers, heeft onlangs aangekondigd Zachary ‘zekken’ Patrone, een rijzende ster in de VALORANT esports scene, toe te voegen aan zijn lijst van gesponsorde esports atleten. Zekken, momenteel een speler voor Sentinels, zal een centrale rol spelen in de ontwikkeling en het testen van nieuwe Razer-producten, terwijl hij ook wordt uitgerust met de geavanceerde esport-randapparatuur van het merk.

Achtergrond Geschiedenis van Razers wereldmerk

Razer onderscheidt zich in de game-industrie met hoogwaardige randapparatuur en accessoires voor games. Met een productassortiment dat gamingmuizen, toetsenborden, audioapparaten en muismatten omvat, is Razer toegewijd aan het verbeteren van de game-ervaring. Het merk staat ook bekend om zijn Razer Blade gaming laptops en heeft een aanzienlijke gebruikersbasis van meer dan 175 miljoen op zijn softwareplatform. Razers toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het initiatief #GoGreenWithRazer, dat zich richt op een duurzame toekomst. De producten van het bedrijf zijn wereldwijd verkrijgbaar via online platforms, winkels en detailhandelaren, en de Chroma RGB-accessoires worden geroemd om het toevoegen van zowel stijl als functionaliteit aan gaming-setups.

Een rijzende ster in VALORANT

Zekken begon zijn VALORANT-carrière in 2020 op 16-jarige leeftijd bij XSET, een Noord-Amerikaanse esports-organisatie. Zijn team eindigde in de top zes van de 2022 VALORANT Champions en won een prijs van 60.000 dollar. In mei 2023 sloot hij zich aan bij Sentinels en hij heeft al een overwinning behaald in de VCT 2024: Americas Kickoff, waarmee hij een plek verdiende op Masters Madrid.

Razers toewijding aan Esports

Razer heeft veel geïnvesteerd in de groei van de esports-industrie. In augustus 2023 ging het merk een partnerschap aan met AD Gaming om de ontwikkeling van de lokale game-industrie te ondersteunen. Samenwerken met esportsatleten als Zekken maakt deel uit van Razers strategie om zijn productaanbod te verfijnen en zich meer te engageren met de gamegemeenschap.

Rol van Zekken bij Razer

Als onderdeel van Team Razer geeft Zekken waardevolle feedback over productontwerp en functionaliteit, zodat Razers gaming-randapparatuur voldoet aan de hoge eisen van professionele gamers. Hij wordt uitgerust met de nieuwste Razer esports gear, zoals de Razer Huntsman V3 Pro toetsenborden, Razer BlackShark V2 headsets en Razer Viper muizen.

Een gemeenschap van kampioenen

Zekken voegt zich bij een prestigieuze line-up van esports persoonlijkheden gesponsord door Razer, waaronder Lee ‘Faker’ Sang-hyeok, een viervoudig League of Legends wereldkampioen, en de Duitse esports organisatie Mouz. Razers partnerships met verschillende teams en spelers weerspiegelen de sterke aanwezigheid van het merk in de competitieve gamewereld.

Een testament voor toewijding en vaardigheid

Jeff Chau, directeur van Global Esports bij Razer, prees zekken voor zijn passie en vaardigheid en benadrukte zijn reis van een zilveren rang in VALORANT tot een van de beste duellisten ter wereld. Chau gelooft dat de toewijding van zekken goed zal aanslaan bij de Razer-community.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *