July 20, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

Even voorstellen: Aurora: De empathische magiër in League of Legends

  • June 21, 2024
  • 3 min read
Even voorstellen: Aurora: De empathische magiër in League of Legends

Riot Games heeft een nieuwe kampioen voor League of Legends aangekondigd: Aurora, een magiër met unieke vaardigheden die een nieuwe dynamiek in het spel brengen. Aurora’s introductie markeert het eerste Vastaya-karakter met prooidieren sinds Sett, waardoor ze een belangrijke toevoeging aan het rooster is.

Aurora is een Vastaya met konijnachtige trekken die in de Freljord woont. Ze heeft de mogelijkheid om door het geestenrijk te reizen, waardoor ze geesten met problemen kan genezen en deze kracht in de strijd kan gebruiken. Aurora’s ontwerp heeft autistische trekjes, maar de wereld van Runeterra heeft geen woord voor autisme en ziet haar in plaats daarvan als uniek.

Mogelijkheden en gameplay

Aurora is ongeveer zes jaar in ontwikkeling geweest, met aanzienlijke veranderingen aan haar uiterlijk en uitrusting gedurende deze tijd. Ze combineert magische schade en crowd control, wat een nieuwe strategische laag aan de gameplay toevoegt. Haar Passive, Spirit Abjuration, geeft haar voor elke drie hits bewegingssnelheid en heelt haar. Met haar Ultimate, Between Worlds, kan ze over het slagveld teleporteren en vijanden in een bel gevangen houden die magische schade toebrengt en ze vertraagt.

Aurora’s vaardigheden

Passief – Geestverheffing: Als u een vijand drie keer beschadigt met spreuken en aanvallen, krijgt u een percentage van de maximale gezondheid van de vijand als magische schade, bevrijdt u een geest om haar te genezen en geeft u haar bewegingssnelheid. Extra geesten verhogen deze snelheid.

Q – Tweeledige Hex: Vuurt een explosie van vervloekte energie af die magische schade toebrengt en vijanden markeert. Als u het opnieuw uitvoert, wordt de energie teruggetrokken en wordt er schade toegebracht op basis van de ontbrekende gezondheid.

W – Across the Veil (Over de sluier): Springt in een bepaalde richting, wordt onzichtbaar en gaat naar de Geest-modus. Takedowns resetten de cooldown.

E – The Weirding: Stuurt een explosie van geestmagie uit, die gebiedsschade toebrengt en een vertraging veroorzaakt, terwijl Aurora iets naar achteren wordt geduwd.

R – Between Worlds (Tussen werelden): Creëert een scheur naar het geestenrijk, richt schade aan en vertraagt vijanden. Aurora krijgt een versterkte Spirit Mode, waardoor haar bonussen verdubbelen en ze over de kloof kan bewegen. Vijanden die de kloof overschrijden worden teruggeduwd en vertraagd.

Empathie en vertegenwoordiging

Aurora’s personage voegt representatie toe aan de League of Legends gemeenschap. Ze wordt beschreven als een roodharige konijnenheks en haar unieke achtergrond en vaardigheden maken haar een aantrekkelijke toevoeging. Ondanks haar autistische trekjes is Aurora’s voornaamste rol in het spel om contact te maken met geesten en ze te helpen, wat haar meelevende aard benadrukt.

De komst van Aurora in League of Legends is gepland voor Patch 14.14, die naar verwachting op 17 juli 2024 wordt uitgebracht. Met haar unieke vaardigheden en boeiende achtergrondverhaal zal Aurora zeker een grote impact hebben op de League of Legends-gemeenschap.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *