June 21, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite Auto Nerfs en Boogie Bombs in grote verandering seizoen 3

  • May 31, 2024
  • 3 min read
Fortnite Auto Nerfs en Boogie Bombs in grote verandering seizoen 3

In een recente hotfix heeft Epic Games belangrijke veranderingen doorgevoerd in Fortnite, waaronder grote nerfs voor voertuigen en de herintroductie van de Boogie Bomb, een van de meest vermakelijke items in de game.

Snel reageren op feedback van spelers

Het nieuwste seizoen van Fortnite is pas een week live, maar Epic Games heeft al gereageerd op feedback van spelers over de dominantie van voertuigen in de game. De nieuwe hotfix is bedoeld om de gameplay in balans te brengen door de overmacht van auto’s aan te pakken en de algehele spelerservaring te verbeteren.

Belangrijkste veranderingen in de hotfix

Nerfs voor voertuigen

Epic Games heeft verschillende nerfs voor voertuigen geïmplementeerd, waaronder:

  • Machinegeweer torentjes: Verminderde nauwkeurigheid, wat resulteert in een bredere verspreiding van de kogels.
  • Granaatwerper torentjes: Minder schade aan structuren, waardoor ze niet gemakkelijk gebouwen kunnen vernietigen.
  • Voertuig gezondheid in solo’s: Aanzienlijk verminderd, waardoor voertuigen minder duurzaam zijn.
  • Boss Cars: Regenereert niet langer automatisch gezondheid, waardoor ze gemakkelijker te vernietigen zijn.
  • Bolts: Verhoogde schade aan voertuigen, waardoor ze sterker worden tegengehouden.
  • Nitro Gauntlets: Verhoogde oplaadtijd, waardoor ze minder vaak worden gebruikt.
  • Nitro Bash: Minder knockback-schade, waardoor het minder overweldigend is.

Deze veranderingen pakken de belangrijkste problemen met de voertuigmechanica van het seizoen aan en zorgen ervoor dat spelers te voet een eerlijke kans hebben tegen spelers in auto’s.

Terugkeer van de Boogie Bom

Naast de voertuigvernederingen is ook de Boogie Bomb terug van weggeweest. Dit klassieke item dwingt getroffen spelers vijf seconden te dansen, waardoor ze geen wapens kunnen gebruiken, sprinten, hurken, bouwen of items kunnen gebruiken. De Boogie Bomb is vooral effectief tegen spelers in voertuigen, omdat het ze uit hun auto dwingt en ze kwetsbaar maakt voor aanvallen.

Toekomstige updates

Epic Games heeft ook de terugkeer van de EMP-granaat aangekondigd, een specifieke antivoertuigmaatregel die de gameplay verder in balans zal brengen. Verwacht wordt dat dit nieuwe item elektronische apparaten, waaronder voertuigen, onklaar kan maken, waardoor spelers nog een hulpmiddel krijgen om de door auto’s gedomineerde meta tegen te gaan.

Conclusie

De recente hotfix heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het balanceren van de gameplay van Fortnite door voertuigen te vernederen en de Boogie Bomb opnieuw in te voeren. Deze veranderingen zullen naar verwachting zorgen voor een leukere en meer op vaardigheden gebaseerde ervaring voor alle spelers in Hoofdstuk 5 Seizoen 3.


Boogie bomb

De Boogie Bomb is een uniek gebruiksvoorwerp in Fortnite: Battle Royale, voor het eerst geïntroduceerd in Seizoen 2. Als deze wordt gegooid, worden alle spelers binnen de straal van de explosie gedwongen om vijf seconden lang ongecontroleerd te dansen, waardoor ze niet kunnen schieten, bouwen, sprinten, hurken of voorwerpen gebruiken. Dit maakt het een krachtig hulpmiddel om tegenstanders te ontwrichten, vooral in situaties waar veel op het spel staat. Boogiebommen kun je vinden als buit op de grond, in kisten en als voorraad. Ze werden in Chapter 5, Season 3, uit de lucht gehaald en staan bekend om hun vermogen om spelers uit voertuigen te schoppen, wat een strategisch element toevoegt aan het gebruik ervan.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *