April 23, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite hoofdstuk 5 seizoen 2: de rol van nieuwe medaillons verkennen

  • March 12, 2024
  • 4 min read
Fortnite hoofdstuk 5 seizoen 2: de rol van nieuwe medaillons verkennen

Het nieuwste seizoen van Fortnite zit boordevol nieuwe functies. Zelfs als je op jacht gaat naar de beste wapens, zal het geen makkie zijn. Medaillons zijn terug, nu krachtiger en spelveranderend dan voorheen.

Epic heeft niet veel ophef gemaakt over de veranderingen aan de medaillons in de nieuwe update. Hoewel deze items voor wat discussie hebben gezorgd, hebben ze ook grote updates ondergaan ten opzichte van het vorige seizoen. De medaillons in Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 2 bieden geen genezing meer, maar hun nieuwe vaardigheden zijn nog spannender.

De medaillons

Elk nieuw medaillon in Fortnite heeft een ander effect. Het antwoord op de vraag ‘wat doen de nieuwe medaillons in Fortnite’ hangt dus af van het medaillon dat je vindt.

Hades’ medaillon

Dit Fortnite C5 medaillon is echt spannend. Het is een hevelmedaillon dat de speler unieke helende krachten geeft. Als je een andere speler uitschakelt, krijg je extra schild of gezondheid. Dit lijkt op een functie die je eerder in Fortnite esports hebt gezien.

Medaillon van Zeus

Het volgende medaillon verhoogt je algehele bewegingssnelheid. Het is vergelijkbaar met de run’n’gun SMG die we eerder hebben gezien, maar het versterkt alle bewegingen, niet alleen het sprinten. Dit medaillon is verrassend nuttig. Als spelers zich de voordelen van de boost van de accelerant shotgun herinneren, zullen ze begrijpen hoe snellere bewegingen kunnen resulteren in meer eliminaties.

Dit medaillon van Fortnite C5 S2 is een fantastische keuze, vooral als je het combineert met de andere bonussen. Het geeft je een snelheidsboost tijdens het rennen en laat je hoger springen. Dit is vergelijkbaar met de effecten van de flowberry fizz en andere recente items.

Deze speciale sprong betekent dat je niet gewond raakt als je valt. Het is perfect om unieke strategieën te gebruiken, zoals het maken van een toren in de lucht, om te winnen in Fortnite.

Ares’ Medaillon

De verste landingsplaats in Fortnite C5 S2 met een medaillon is Brawler’s Battlefield. Het is vrij geïsoleerd, dus dit medaillon kan vaak in de storm achterblijven. Het effect van het medaillon maakt het echter de moeite waard om het op te zoeken.

Dit medaillon geeft de mogelijkheid om de schade van wapens op afstand twee keer te verhogen. Het is vrij eenvoudig. Het is vooral handig in combinatie met de mythic van deze locatie.

Dit medaillon vereist geen bepaald spelplan. Het verbetert gewoon je spelprestaties. Het is een basisuitleg van wat de nieuwe medaillons doen in Fortnite, maar het is misschien niet duidelijk wanneer een tegenstander het gebruikt tot het te laat is.

Cerberus’ medaillon

Het Cerberus medaillon in Fortnite C5 S2 heeft een hergebruikt mechanisme waarmee je met een druk op de knop korte afstanden kunt teleporteren terwijl je springt.

Dit effect is vergelijkbaar met de groene waterimpact in de Underworld, maar nu is het altijd toegankelijk. Het lijkt op de Blink Mag SMG uit hoofdstuk 4.

Dit Fortnite-medaillon is perfect vanwege zijn veelzijdigheid. Omdat slechts één speler deze kracht kan bezitten, kunnen velen de blink-functie vergeten, waardoor het uitstekend is om een strategisch voordeel te krijgen in gevechten.

Locatie van medaillons

De nieuwe medaillons in dit seizoen zijn te vinden bij de nieuwe eindbazen. Net als vorig seizoen moet je om een medaillon te krijgen een baas verslaan bij een nieuw Point of Interest in Fortnite C5 S2 en het medaillon pakken dat ze achterlaten.

Zeus – Gevonden op de berg Olympus (Verhoogt de snelheid)

Ares – Te vinden op Brawler’s Battleground (Verhoogt Schade)

Cerberus – Verkrijgbaar bij Grim Gate (Verbetert Dash)

Hades – Verborgen in de Onderwereld (Verhoogt de Siphon)

Sommige locaties op de kaart zijn voordeliger dan andere om te landen door de aanwezigheid van de Medaillons. Deze Medaillons kunnen alleen worden verkregen door middel van gevechten, maar je kunt ook een speler vinden die er al een heeft en die verslaan om het Medaillon te krijgen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *