June 20, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite plaagt Icon Skin voor Nick Eh 30: laatste updates

  • June 11, 2024
  • 2 min read
Fortnite plaagt Icon Skin voor Nick Eh 30: laatste updates

Fortnite Icon Skins zijn zeldzaam. Hoewel veel atleten, beroemdheden en content creators de Icon Series van Fortnite hebben gehaald, wachten nog steeds veel prominenten op hun beurt.

Het is redelijk om te verwachten dat Epic Games na verloop van tijd meer Icon Skins zal blijven uitrollen, om de meeste van deze hoopvolle personen tevreden te stellen. Eén zo’n persoon, die vol ongeduld op zijn Icon Series skin heeft gewacht, zou deze nu eindelijk werkelijkheid kunnen zien worden.

Fortnite plaagt Nick Eh 30 skin

Nick Eh 30 is een van de meest invloedrijke makers sinds Fortnite is uitgegroeid tot een toonaangevend Battle Royale-spel. Hij heeft zich onderscheiden als een centrale figuur in de Fortnite gemeenschap, naast bekende namen als Ninja, SypherPK, Lachlan en Chica. Terwijl veel van deze makers al een Icon Skin hebben, heeft Nick Eh 30 er nog geen ontvangen. Daar lijkt echter binnenkort verandering in te komen.

Epic Games heeft op X, voorheen bekend als Twitter, verwezen naar Nick Eh 30’s iconische slagzin. De tweet was een ludieke uitdaging voor fans en vroeg wat er komt na “Never back down”, een zin die vaak te horen is tijdens de streams van Nick Eh 30. Nick zei enthousiast “Never give down”.

Nick zei enthousiast “geef nooit op” als deel van een bekende zin. Deze boodschap wordt ook benadrukt op zijn persoonlijke X-account.

Daar hield het plagen niet op. Fortnite tweette een foto van verschillende spelers in de lobby met een onderschrift dat erop wees dat iemand zichzelf als de koning beschouwt. Dit is nog een knipoog naar Nick Eh 30.

De streamer nam deel aan een berucht rollenspel met andere gamers en hij deed die uitspraak. Nick reageerde op deze tweet en beweerde dat hij inderdaad de koning is, nog een verwijzing naar dezelfde gebeurtenis.

Lekken uit Fortnite hebben de gewoonte om te hinten naar Icon Skins voor makers, en het lijkt er sterk op dat Nick Eh 30 binnenkort zijn langverwachte skin krijgt. Hoewel het enkele jaren geleden is dat hij en Fortnite enorm populair werden, blijft de verwachting hoog. Het is een klassiek geval van beter laat dan nooit.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *