May 30, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite-profs van Man City esports domineren en verzekeren zich van plek in halve finales FNCS Major 2

  • April 23, 2024
  • 2 min read
Fortnite-profs van Man City esports domineren en verzekeren zich van plek in halve finales FNCS Major 2

Vier Fortnite-sterren van Man City Esports – Setty, Trippernn, Threats en Cold – hebben de halve finales van de FNCS Major 2 gehaald. Hun doel was om bij de Top 50 te komen en door te gaan naar het volgende niveau van het toernooi. Setty en zijn partner Kami verdienden 435 punten in de Europese kwalificaties en eindigden op de 35e plaats.

In de tweede week wist het duo dat er ruimte was voor verbetering. En dat deden ze zeker! Ze behaalden een indrukwekkende 565 punten in kwalificatie 2, stegen naar de negende plaats en gingen door naar de bovenste halve finale.

Fortnite-spelers van Man City schitteren in kwalificatietoernooi

Trippernn stond samen met Fredoxie op de 54e plaats met 300 punten na de eerste kwalificaties. Ondanks dat ze buiten de top 50 stonden, waren ze positief over hun kansen. Met betere prestaties in de tweede kwalificatieronde scoorden ze 495 punten, waardoor ze naar de 23e plaats stegen.

Man City’s Cold en Acorn maakten een sterke indruk in de NA-regio. Na hun succes in de eerste Major deden ze effectief mee in de eerste kwalificatieronde, waar ze als 3e eindigden. Daarna verstevigden ze hun plek in de top 50 in de tweede kwalificatiewedstrijd.

Uiteindelijk sloten Threats en zijn partner Sphinx de reis van de Fortnite-profs van City naar de halve finales netjes af. Tijdens de eerste reeks kwalificaties behaalden ze 470 punten en eindigden ze op de 28e plaats.

De tweede kwalificatieronde bleek een zwaardere uitdaging, maar Threats en Sphinx zetten door en wisten de 50e plaats te bemachtigen.

In de Lower Semis Round 2 kwalificeren spelers zich voor de Upper Semis Round 3 als ze de top 30 halen in de open-lobbywedstrijden. Met een plek tussen de 6e en 25e kunnen spelers via Upper Semis Round 2 de Grand Finals bereiken.

De halve finales worden gehouden van 3 tot 5 mei. Op mancity.com en hun officiële account @ManCityEsports kun je meer te weten komen over de rol van de City en hoe ze later deze maand kunnen doorstoten naar de Grand Finals.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *