April 23, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite update 28.20 patchopmerkingen: TMNT-evenement, nieuwe wapens, LEGO Fortnite en meer

  • March 1, 2024
  • 3 min read
Fortnite update 28.20 patchopmerkingen: TMNT-evenement, nieuwe wapens, LEGO Fortnite en meer

De nieuwste update voor Fortnite Chapter 5 Seizoen 1, 28.20, introduceert een cool partnerschap en nieuwe functies.

Spelers maken zich op voor de laatste maand voordat seizoen 2 op 8 maart begint. Nieuwe spelmodi en aanzienlijke veranderingen in de gameplay hebben spelers dit seizoen betrokken gehouden.

TMNT-evenement- en game-fixes

De vorige update en verschillende samenwerkingen leverden een aantal broodnodige game-hotfixes op. Met de Fortnite 28.20-patch kunnen spelers kennismaken met de legendarische Teenage Mutant Ninja Turtles in een geheel nieuw evenement. Deze update, v28.20, verscheen op woensdag 7 februari 2024 om 04.00 uur PT / 06.00 uur ET / 12.00 uur BST op de servers.

Spelers zagen het in-game aftellen en het evenementtabblad afgesloten worden. Bovendien duiken er thema-speurtochten op, waarvan de eerste ‘April O’Neil Investigates!’ is.

Met de nieuwe update van 28.20 is er spannende TMNT-content toegevoegd aan Fortnite, waaronder de Shredder- en Master Splinter-skins en andere items met TMNT-thema voor het Fortnite Festival. Daarnaast is er de introductie van een Mini-Pass, waarmee je fantastische beloningen kunt verdienen terwijl je verschillende niveaus ontgrendelt.

De patch introduceerde ook vier TMNT Mythic-items, speciale supply drops en een hoverboard. Deze zijn allemaal klaargemaakt voor het TMNT-evenement dat op 9 februari wordt verwacht. Deze items vertegenwoordigen de wapens die elk lid van de animatieserie gebruikt, en ze dienen ook als houwelen in de game.

De nieuwe wapens verschijnen alleen tijdens de voorraaddalingen van het spel. Een sneak peek-video van Leonardo’s Katana’s demonstreert de dubbele functionaliteit van dit wapen: een snelle zwaai en een krachtige aanval.

Uit gelekte vroege Fortnite-update-opmerkingen lijkt het erop dat een mobiliteitsitem kan worden teruggestuurd naar de game. Mensen vermoeden dat het Rift-To-Go of Bush Bombs zou kunnen zijn. Hoewel beide je helpen snel te ontsnappen, is Rift-To-Go doorgaans het meest effectief.

Daarnaast zou Pizza Party ook een comeback kunnen maken. Het is een nuttig genezend item dat je hele team kan gebruiken. Het kan behoorlijk waardevol zijn bij teamspel. Met het komende Teenage Mutant Ninja Turtles-evenement is het logisch om dit item terug in de game te brengen.

Samenwerking tussen LEGO en McLaren

De nieuwste update voor LEGO Fortnite introduceert een nieuwe Hunting Dagger en verschillende spelwijzigingen. Er zijn nu meer skins en emotes beschikbaar in een fantastische LEGO-look. Spelers zullen grote updates in de Sandbox-modus en bouwregels opmerken. Bovendien heeft de overlevingsmodus enkele algemene bugfixes gekregen.

De update van 28.20 introduceert ook nieuwe tracks en een samenwerking met McLaren, waardoor autoskins en meer goodies naar Rocket Racing worden gebracht. Aan de andere kant krijgt het Fortnite Festival een nieuwe set muziekinstrumenten en op TMNT geïnspireerde Jam Tracks. Het ondersteunt nu ook de binnenkort uit te brengen Riffmaster-controller.

Nieuwe Peely-speurtochten en pictogramskins

Vanaf het begin van hoofdstuk 5, seizoen 1, kregen spelers een ondergrondse missie: het lokaliseren en redden van de ontvoerde Peely. Tot nu toe hebben deze missies spelers geholpen zich aan te passen aan de nieuwe gameplay en de vijanden van de Society te herkennen.

In de nieuwste update kunnen alle spelers genieten van de nieuwe Find Peely-verhaalmissies, niet alleen nieuwkomers. De update voegde ook meer uitdagingen toe, waardoor spelers bonus-XP en extra goodies konden verdienen.

Fortnite heeft onlangs via icon-serie emote-teasers naar nieuwe skins verwezen. Veel spelers hebben reikhalzend uitgekeken naar hun aankomst in de Item Shop. Met de update zijn deze nieuwe skins eindelijk beschikbaar, waardoor spelers de frisse cosmetica krijgen waar ze geduldig op hebben gewacht.

De langverwachte Comet-skin en vele frisse looks voor je favoriete uitrusting zijn nu beschikbaar. Er zullen binnenkort ook meer Family Guy-skins beschikbaar zijn. Controleer regelmatig de Item Shop voor updates.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *