April 24, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite update 29.10: Guardians of the Galaxy skins en LEGO voertuigen

  • March 28, 2024
  • 2 min read
Fortnite update 29.10: Guardians of the Galaxy skins en LEGO voertuigen

Epic Games heeft de voertuigupdate van LEGO Fortnite onthuld, die aanpassingen bevat aan de schade aan wapens en de duurzaamheid van voertuigen in de game. De trailer bevat Marvel-skins die nog niet eerder zijn aangekondigd.

Als onderdeel van Fortnite’s laatste 29.10 update vinden spelers drie nieuwe Guardians skins: Drax, Mantis en Groot.

Nieuwe Guardians of the Galaxy-skins

De nieuwste toevoeging aan Fortnites uitgebreide rooster van Marvel-samenwerkingen zijn de Guardians of the Galaxy-skins voor Drax, Mantis en Groot. Deze nieuwste update heeft spelers verrukt.

De Marvel-skins worden geleverd met bijpassende unieke emotes en pikhouwelen voor de personagebelichaming.

De Zargnut Invisibility-emote van Drax is leuk en zal zeker veel gebruikt worden door fans. Hij maakt de gebruiker niet onzichtbaar, maar eet langzaam uit een zak zargnuts, zoals Drax deed in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

De emote Potted Groot Dance laat spelers dansen, net als Baby Groot in de originele film.

LEGO Voertuigen en Gameplay-veranderingen in Fortnite

Voor LEGO Fortnite spelers bracht de 29.10 update drie nieuwe voertuigen: Speeder, Offroader en Hauler. Met deze voertuigen kun je na het bouwen nog meer verkennen en aanpassen.

Spelers kunnen een eiland verkennen met deze gepersonaliseerde voertuigen: Speeder voor snelheid, Offroader voor tractie op het terrein en de Hauler biedt voldoende opslagruimte voor al je LEGO-spullen.

De 29.10-update introduceerde ook verschillende gameplaywijzigingen om Fortnite fris te houden. Deze veranderingen omvatten verhoogde schade voor bepaalde wapens en aanpassingen aan de duurzaamheid van voertuigen.

De Burst SMG en Rocket Launcher hebben meer schade opgelopen, waardoor ze nog indrukwekkender zijn in de strijd.

De duurzaamheid van voertuigen is verbeterd door het gebruik van zeldzame grondstoffen voor reparaties aan constructies. Spelers kunnen nu losse voorwerpen laten vallen als ze een stapel oppakken en er zijn visbassins te vinden bij nieuwe dokken. Er zijn ook stabilisatiefouten gemaakt.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *