May 30, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite update 29.30: nieuwe artiest, terugkeer tactisch geweer, releasedatum

  • April 19, 2024
  • 2 min read
Fortnite update 29.30: nieuwe artiest, terugkeer tactisch geweer, releasedatum

Epic Games maakt zich op voor de langverwachte Fortnite-update, versie 29.30, boordevol spannende nieuwe content en verbeteringen.

De aankomende update markeert het begin van Fortnite Festival Season 3, een tijd van feest en nieuwe ervaringen voor spelers. Met de huidige Festival Pass timer die op 23 april afloopt, is de verwachting hoog gespannen voor de komst van een nieuw muzikaal icoon. De identiteit van de artiest blijft een mysterie, maar speculaties suggereren dat Billie Eilish, negenvoudig Grammy-winnares, het evenement zou kunnen leiden, samenvallend met haar aankomende albumrelease “Hit Me Hard and Soft”.

Lekken van prominente Fortnite-insider HYPEX op X wijzen op de terugkeer van de Tactical Assault Rifle (Tactische AR) in versie 29.30. Dit middellangeafstandsgeweer, dat bekend staat om zijn ingebouwde red dot-vizier dat de nauwkeurigheid verhoogt, was voor het laatst te zien in Chapter 4 Season 2 voordat het uit de lucht werd gehaald. De terugkeer van dit geweer belooft nieuwe strategieën en opwinding voor spelers die zich bezighouden met gevechten op korte afstand.

Voor LEGO Fortnite-enthousiastelingen introduceert update v29.30 Edit Styles voor skins, die meerdere aanpassingsopties bieden voor favoriete personages. Epic Games lanceert een nieuwe “Billboard” functie voor de Item Shop, waarmee de interactie en navigatie van de in-game winkel een nieuwe vorm krijgt. Hoewel de details nog niet bekend zijn gemaakt, kunnen spelers een frisse en boeiende winkelervaring verwachten.

Gerepareerd in toekomstige game-update.

Officieel Fortnite-team

Zoals bij elke update pakt Epic Games bestaande problemen aan en verbetert het de gameplay. Hoewel gedetailleerde bugfixes nog niet bekend zijn gemaakt, laat het officiële Fortnite Trello-bord doorschemeren dat visuele glitches en prestatieproblemen op specifieke platforms worden opgelost.

Zet je agenda vast voor 23 april 2024, want Epic Games is van plan update v29.30 uit te rollen. De downtime zal naar verwachting rond 1 AM PDT / 4 AM EDT / 8 AM GMT beginnen, waarbij de servers tijdelijk offline zullen zijn.

Fortnite-liefhebbers kunnen zich verheugen op een overvloed aan spannende content, verfijningen in de gameplay en bugfixes als versie 29.30 zijn debuut nadert.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *