April 19, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Fortnite update komt met samenwerking met “Avatar: The Last Airbender”

  • April 3, 2024
  • 2 min read
Fortnite update komt met samenwerking met “Avatar: The Last Airbender”

Fortnite, bekend om zijn consistente stroom updates, is klaar om weer een spannende samenwerking en nieuwe items naar de game te brengen.

Epic Games werkt voor de volgende grote update in hoofdstuk 5 samen met Avatar: The Last Airbender van Nickelodeon.

Deze aankondiging komt na de succesvolle introductie van Korra als bonus skin in de Season 2 Battle Pass, waardoor geruchten over een grotere samenwerking de kop opstaken.

De Iceberg-markering verscheen op 2 april om 2 uur ET op het Battle Royale-eiland.

Sindsdien speculeren fans dat het evenement zal beginnen zodra de ijsberg is verwijderd.

Volgens iFireMonkey, een betrouwbare leaker in de Fortnite-community, blijft de ijsberg daar tot 12 april, wanneer het Avatar: The Last Airbender-evenement kan beginnen.

Samenwerkingsfuncties & nieuwe items

Aang en Appa, personages uit The Last Airbender, werden ontdekt toen ze vastzaten in de ijsberg, wat de geruchten over een samenwerking met deze franchise verder aanwakkert.

Het evenement zal naar verwachting nieuwe items bevatten, zoals skins, emotes, gliders, back blings en mogelijk zelfs een buigmechanisme dat is geïnspireerd op de serie.

Daarnaast is het waarschijnlijk dat verschillende personages uit Avatar: The Last Airbender worden toegevoegd als speelbare personages of cosmetica in Fortnite.

En omdat Waterbending in het Avatar-universum ook bekend staat om zijn uitstekende helende eigenschappen, zal dit item in je inventaris je gezondheid langzaam tot 100 procent verhogen wanneer je in het water bent.

Dotesports

Naarmate er meer informatie over de samenwerking bekend wordt, kunnen spelers updates verwachten over specifieke items, releasedata en mogelijke uitdagingen in verband met dit evenement. Reeds bevestigd zijn quests gerelateerd aan de franchise, een Appa glider bij het voltooien van alle stages in de event quests, en een Paid Premium Reward Track voor 1.000 V-Bucks.

Fortnite blijft indruk maken met zijn innovatieve samenwerkingen en spannende content toevoegingen, waardoor het een must-play game is voor fans van alle leeftijden.

Houd een oogje in het zeil voor de verwijdering van de Iceberg-markering, want dit zou het begin kunnen zijn van het Last Airbender-evenement in Fortnite.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *