July 20, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

G2 Esports verwelkomt malbsMd na vertrek Nexa

  • June 29, 2024
  • 2 min read
G2 Esports verwelkomt malbsMd na vertrek Nexa

G2 Esports heeft een belangrijke roosterwijziging in hun Counter-Strike 2 line-up aangekondigd. De Guatemalteekse rifler Mario “malbsMd” Samayoa voegt zich bij het team nu Nemanja “nexa” Isaković vertrekt. De 21-jarige malbsMd, die eerder voor M80 speelde, toonde zich enthousiast en bereid om zich als speler en persoon te verbeteren in zijn nieuwe team.

MalbsMd’s aanwinst komt op een uitdagend moment voor G2, dat moeite heeft om trofeeën te winnen ondanks het feit dat ze consequent de play-offs bereiken in CS2-toernooien. Het team hoopt dat de vaardigheden van MalbsMd hen zullen helpen hun recente tekortkomingen te overwinnen en aan de hoge verwachtingen van de ploeg te voldoen.

Ondertussen is voormalig G2-speler nexa naar verluidt weer gekoppeld aan zijn oude coach Aleksandar “kassad” Trifunović bij Bleed Esports. Nexa en kassad hebben eerder samengewerkt bij teams als iNation en Renegades. Bleed Esports, dat onlangs jkaem en nawwk overnam van Apeks, zal waarschijnlijk plaats moeten maken voor Nexa door een van hun huidige spelers te vervangen.

Fans kunnen de nieuwe line-up van G2 in actie zien tijdens de komende Esports World Cup, die 17 juli begint, terwijl Bleed Esports klaar is om deel te nemen aan het volgende seizoen van CCT. Terwijl de CS2-scene zich blijft ontwikkelen, beloven deze roosterwijzigingen het competitieve landschap op te schudden en fans te voorzien van spannende wedstrijden.


Mario “malbsMd” Samayoa

Mario “malbsMd” Samayoa is een 21-jarige professionele Counter-Strike 2-speler uit Guatemala. Hij is geboren op 17 oktober 2002. malbsMd speelt momenteel voor het Noord-Amerikaanse team M80.

malbsMd begon zijn competitieve CS:GO-carrière in 2018 met teams als Team Jaguar en Infinity Esports. In 2020 brak hij door bij het Braziliaanse TeamOne als stand-in en later als vast lid. Met TeamOne hielp malbsMd het Guatemalteekse Counter-Strike op de kaart te zetten.

In 2022 werkte malbsMd bij het Braziliaanse team 00Nation voordat hij later dat jaar terugkeerde naar TeamOne. In juli 2023 voegde hij zich bij het nieuw gevormde M80-rooster.

MalbsMd staat bekend om zijn scherpe schietvaardigheden als rifler en heeft tot nu toe in zijn carrière meer dan $54.000 aan prijzengeld verdiend in 50 toernooien. Enkele van zijn opmerkelijke prestaties zijn 1e plaatsen in toernooien als Thunderpick World Championship 2024: North American Series #1 en FiReLEAGUE 2022 North America.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *