April 23, 2024
eSports eSports Nieuws

GIGABYTE presenteert een zeer interactieve stand op de India Gaming Show 2024

  • March 14, 2024
  • 2 min read
GIGABYTE presenteert een zeer interactieve stand op de India Gaming Show 2024

GIGABYTE, een wereldwijde leider in computerhardware, is klaar om deel te nemen aan de gewaardeerde India Gaming Show 2024, georganiseerd door de Confederation of Indian Industry (CII). Het evenement, dat plaatsvindt van 14 tot 16 maart in Pune, India, markeert de 6e editie van de internationale gaming, animatie en infotainment showcase.

Als onderdeel van haar betrokkenheid zal GIGABYTE een zeer interactieve stand onthullen, waar haar nieuwste high-tech aanbod wordt belicht, waaronder de G5 MF laptop en GS-serie monitoren. Bezoekers zullen persoonlijk de prestaties van GIGABYTE-hardware kunnen verkennen door een divers scala aan AAA-titels uit te proberen op de getoonde producten.

Bij GIGABYTE vinden we het geweldig om deel uit te maken van de India Gaming Show 2024 en onze producten direct aan gamers te tonen.

Wie heeft dit gezegd?

Supriya Gawde Mankame, Asst. General Manager bij GIGABYTE India, toonde zich enthousiast over de deelname van het bedrijf. Mankame benadrukte het interactieve karakter van de stand en nodigde bezoekers uit om de getoonde hardware te verkennen en te testen.

Samenwerkende esports-initiatieven

Naast productdemonstraties zal GIGABYTE een 1v1 Counter-Strike 2 showdown organiseren, waarbij gamers de kans krijgen om het tegen elkaar op te nemen met de nieuwste GIGABYTE gaming laptops en spannende prijzen te winnen. Gamers kunnen zich inschrijven voor het toernooi op de GIGABYTE-stand, wat een competitie-element toevoegt.

De GIGABYTE 1v1 Counter-Strike 2 showdown zal samenvallen met de Skyesports Grand Slam 2024, een internationaal esports evenement op de India Gaming Show. Concurrerende teams uit India, Australië en twee internationale uitnodigingen strijden om een deel van de prijzenpot van $50.000.

Verder heeft de Indonesische ambassade samen met Skyesports een historische diplomatieke esports showwedstrijd georganiseerd, ter ere van 75 jaar diplomatieke betrekkingen tussen India en Indonesië. Het evenement is bedoeld om de game-industrie van beide landen te promoten en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Over GIGABYTE en Skyesports

GIGABYTE, bekend om meer dan drie decennia van uitmuntendheid in moederborden, grafische kaarten, monitoren en meer, blijft in de voorhoede van technologische innovatie. Skyesports, een prominente onderneming gevestigd in Chennai, heeft zich sinds de oprichting in 2018 snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in het esports-landschap van Zuid-Azië.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *