May 29, 2024
eSports eSports Nieuws

Gigantic: Rampage Edition officiële lancering

  • April 11, 2024
  • 2 min read
Gigantic: Rampage Edition officiële lancering

Fans van MOBA-games hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van Gigantic en hebben het zelfs geprobeerd. Goed nieuws voor iedereen is dat Arc Games en Abstraction Games, die achter de titel zitten, Gigantic: Rampage Edition, de premium en officiële versie van het originele spel. Nu hebben alle MOBA en hero shooter game liefhebbers een nieuwe veelbelovende titel om mee te experimenteren.

Gigantic: Rampage Edition eindelijk verkrijgbaar

Vanaf9 april is de heruitgave van Gigantic beschikbaar voor PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

De game kost $19,99, maar kan tot16 april met 20% korting worden gekocht.

Wat kun je verwachten van de heruitgave

De crossplay-functie verbreedt niet alleen het spelersbestand, maar zorgt er ook voor dat matchmaking-tijden tot een minimum worden beperkt. Nieuw in het spel zijn een nieuw rankingsysteem, verbeteringen aan de levenskwaliteit en content die de oorspronkelijke ontwikkelaar, Motiga, niet heeft kunnen implementeren.

De gameplay in Gigantic: Rampage Edition blijft trouw aan zijn roots, met twee teams van vijf helden die het tegen elkaar opnemen om de doelstellingen te controleren en de Guardian van de tegenstander uit te schakelen. Elke held heeft upgradebare vaardigheden, wat een laag diepte en strategie toevoegt aan de gameplay.

De nieuwe helden, Roland en Kajir, voegen zich bij het bestaande rijtje van 23 helden en zorgen voor nieuwe gameplaymechanieken en speelstijlen.

Nieuwe maps, zoals Picaro Bay en Heaven’s Ward, en een nieuwe Rush Mode zorgen voor nieuwe uitdagingen en ervaringen voor spelers. Het speltype Rush is ontworpen om toegankelijker, sneller en vol actie te zijn en biedt een gestroomlijnde Gigantic-ervaring voor zowel nieuwe als terugkerende spelers.

Cosmetica zullen ook een belangrijke rol spelen in Gigantic: Rampage Edition, omdat er verschillende stijlen beschikbaar zullen zijn voor elke held. Deze cosmetica zullen gratis worden vrijgegeven, zodat elke speler de mogelijkheid heeft om zijn helden naar eigen smaak aan te passen. Abstraction Games heeft ook roulerende seizoenen gepland met cosmetische beloningen en updates van de gameplaybalans, zodat het spel fris en boeiend blijft voor de lange termijn.

De heropleving van Gigantic heeft de goedkeuring gekregen van de makers, met Christopher Chung, medebedenker van Gigantic en voormalig CEO en medeoprichter van Motiga, die zijn opwinding heeft geuit over de terugkeer van de game. Gearbox Publishing en Abstraction Games zijn erin geslaagd om de essentie van wat Gigantic speciaal maakte te vangen, terwijl ze ook nieuwe functies en content hebben toegevoegd die de algehele ervaring verbeteren.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *