May 30, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

Golems, tabi’s en meer: League of Legends lingo debat voor nieuwe en doorgewinterde spelers

  • May 13, 2024
  • 2 min read
Golems, tabi’s en meer: League of Legends lingo debat voor nieuwe en doorgewinterde spelers

Sinds de lancering van de League in 2009 zijn de namen van veel monsters en voorwerpen veranderd. Sommige zijn verwijderd en andere zijn geïntroduceerd. Wilt u een veteraan van een beginneling onderscheiden? Kijk dan gewoon naar de oude terminologie die ze gebruiken.

In een discussie op de officiële League subreddit vroegen spelers zich af welke klassieke League-termen nieuwe spelers die niet bekend zijn met het verleden van het spel in verwarring kunnen brengen.

League of Legends lingo begrijpen

Veel spelers waren het erover eens dat “Tabis” voor Plated Steelcaps verwarrend kan zijn. Voordat Plated Steelcaps de standaard armor-booster werden, stonden ze bekend als “Ninja Tabi”. Dus als een speler van de tegenstander te sterk werd, stelden anderen voor om “Tabi’s” te kopen.

Spelers die al een tijdje meedraaien in League of Legends gebruiken misschien nog termen van voor de Summoner’s Rift-update van 2014. Ze noemen junglemonsters misschien bij hun oudere namen. Als iemand bijvoorbeeld Krugs “Golems” of Raptors “Wraiths” noemt, laat dat zien dat ze het spel al een tijdje spelen.

League of Legends heeft een geschiedenis in het vernoemen van specifieke termen naar profspelers. Hoewel dit nu niet meer zo gebruikelijk is, noemen oude spelers soms opvallende moves zoals de “Xpeke” of de “Madlife”.

In de Reddit-discussie verwees een speler naar de beruchte “Scarra Ward”. Deze term is afgeleid van Scarra, een ex-League speler en oprichter van OfflineTV. In wezen houdt de Scarra Ward in dat u vanuit de muren van de Dragon pit een ward in de tri-brush probeert te plaatsen, een taak waar Scarra in een populair filmpje zo berucht om was.

Als u nieuw bent in League of Legends, hoeft u misschien niet alle oude terminologie te kennen. Riot Games houdt het jargon meestal hanteerbaar. Toch kan het handig zijn om enkele termen te kennen die niet meer gebruikt worden, voor het geval een ervaren teamgenoot ze tijdens een spel gebruikt.

League of Legends bijhouden kan een uitdaging zijn, aangezien het spel constant verandert. Oude termen die door ervaren spelers worden gebruikt, kunnen de zaken door elkaar halen. Maar door deze termen te leren, kunt u uw spel verbeteren en de aandacht van uw teamgenoten trekken.

Onthoud dat League of Legends draait om teamwork en contact maken met anderen. Dit betekent dat als u het spel begrijpt, u een sterkere speler wordt.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *