April 23, 2024
eSports eSports Nieuws

Heldenontvangst voor iM: Roemeense CS2-ster keert huiswaarts met Major-zege

  • April 2, 2024
  • 2 min read
Heldenontvangst voor iM: Roemeense CS2-ster keert huiswaarts met Major-zege

Na het winnen van de eerste Counter-Strike Major-trofee voor Roemenië en NAVI keerde CS2-prof Ivan “iM” Mihai huiswaarts met een heldenontvangst.

Overweldigd door de uitstorting van de steun van zijn Roemeense fans, deelde iM zijn gevoelens met een enkel woord op Twitter: “Sprakeloos.”

In Kopenhagen, slechts enkele dagen eerder, werd NAVI het eerste CS2-team dat een Major-titel won.

De onwaarschijnlijke overwinning van NAVI werd gevoed door de doorbraakprestaties van spelers als iM, jL en Aleksib, die allemaal bij de organisatie waren gekomen na sterke optredens tijdens eerdere evenementen.

Roemenië was niet de enige die zijn eerste Major-winnaar vierde, want ook Finland en Litouwen vierden de prestaties van respectievelijk Aleksi “Aleksib” Virolainen en Justinas “jL” Lekavicius.

Ondanks de scepsis van velen binnen de CS2-gemeenschap bewees het NAVI-team zijn waarde door de PGL Major Copenhagen-titel te winnen.

Met een dominante vertoning in de grote finale tegen FaZe eiste NAVI de overwinning op door strategisch vernuft en veerkracht.

iM speelde een cruciale rol, vooral op Inferno, waar hij aanzienlijk bijdroeg aan de 13-3 overwinning van NAVI.

Minder dan 24 uur daarvoor was iM in Kopenhagen om NAVI’s tweede Major-trofee te vieren, de eerste CS2 Major-trofee ooit en de eerste Major-trofee die werd gewonnen door een Roemeense speler.

dotesports.com

Zijn prestatie zorgde niet alleen voor de Major-trofee voor zijn team, maar leverde hem ook de bewondering op van CS2-fans over de hele wereld.

Als een van de meest onverwachte overwinningen in de recente geschiedenis van Counter-Strike, toonde NAVI’s triomf in de PGL Major Kopenhagen de kracht van vastberadenheid en vaardigheid in esports.

De overwinning betekende een keerpunt voor zowel iM als NAVI en verhoogde hun status binnen de competitieve CS2-scene.

Na de glorie van hun triomf bereiden iM en zijn teamgenoten zich voor om terug te keren in actie tijdens ESL Pro League seizoen 19.

Voor FaZe Clan was het opnieuw kantje boord in een Major-finale, met veteranen Finn “karrigan” Andersen en Håvard “rain” Nygaard die opnieuw net te kort kwamen voor een trofee.

De spannende grote finale van de PGL Major Kopenhagen liet de fans uitkijken naar meer onvergetelijke momenten in deze spannende esports scene.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *