July 20, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

Het nieuwe zomerevenement van League of Legends parodieert Vampire Survivor

  • June 24, 2024
  • 3 min read
Het nieuwe zomerevenement van League of Legends parodieert Vampire Survivor

Deze zomer brengt League of Legends iets nieuws voor zowel zijn spelers als fans van survivalgames. Dit evenement introduceert de Anima Squad PvE-modus en voegt de geliefde overlevingsgame-mechanieken samen met de populaire MOBA.

Geïnspireerd door games als Vampire Survivor, biedt deze innovatieve modus een nieuwe ervaring voor League-fans.

Anima Squad PvE avontuur

Het nieuwe Anima Squad-evenement introduceert vier intense levels die uw overlevingsvaardigheden op de proef stellen. Begin uw reis met twee Anima Squad-kampioenen, elk met unieke skins die exclusief voor dit evenement zijn ontworpen.

Uw missie is om golf na golf van vijanden te doorstaan terwijl u permanente upgrades, prestaties en extra personages vrijspeelt naarmate u verder komt. Hoewel u dit speltype ook solo kunt spelen, is het in de coöpmodus waar het plezier echt het grootst is, een verfrissende onderbreking van de traditionele Rift-gameplay.

Als u spellen als Vampire Survivor nog nooit hebt geprobeerd, dan bestaat dit spel uit het betreden van een top-down slagveld waar u golven van verschillende vijanden moet trotseren. In de Anima Squad-modus is de basisaanval van uw held geautomatiseerd, maar u hebt ook twee actieve vaardigheden: een speciale aanval en een ultieme vaardigheid.

Naarmate u vijanden verslaat en ervaringspunten verzamelt, wordt uw personage beter en krijgt het nieuwe upgrades en verbeterde auto-aanvallen om het tegen steeds zwaardere golven op te nemen. Elk level eindigt met een eindbaasgevecht. Na elke sessie verzamelt u munten die u kunt gebruiken voor permanente upgrades, waardoor u voortdurend vooruitgaat en groeit.

Het unieke karakter en de toewijding die in deze spelstand zijn gestoken, zijn prijzenswaardig. De vaardigheden van de kampioenen zijn effectief aangepast van hun originele sets om bij deze nieuwe gameplaystijl te passen. Elk personage voelt apart en doordacht ontworpen.

Briar schittert bijvoorbeeld met haar zelfhelende en chaotische vechtstijl. Ranged champions zoals Jinx blijven uitblinken in hun DPS-rol, terwijl tanks zoals Leona domineren in gevechten op korte afstand. Dit zorgt voor een gevarieerde en heerlijke ervaring voor alle spelers.

Qua prestaties is deze modus heel opmerkelijk. Het werkt probleemloos binnen de League-client en beheert soepel een scala aan eenheden en visuele spektakels.

De ontwikkelaars deelden mee dat ze het systeem dat verantwoordelijk is voor het identificeren van griezels hebben vernieuwd, waardoor er veel minder rekenkracht nodig is om de krioelende vijanden aan te kunnen. Dit technische hoogstandje garandeert een soepele en meeslepende ervaring voor spelers.

Als u een fan bent van Vampire Survivors en League of Legends, dan is dit evenement een must om te spelen. De Anima Squad PvE modus begint op 25 juni op de PBE, en zal vanaf 17 juli toegankelijk zijn op de publieke servers.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *