May 29, 2024
League of Legends League of Legends Gids

Het ‘Ranked Leagues live-probleem’ in League of Legends oplossen

  • May 15, 2024
  • 2 min read
Het ‘Ranked Leagues live-probleem’ in League of Legends oplossen

De ranked ervaring in League of Legends, vooral als u solo speelt, is sterk afhankelijk van het matchmaking-systeem van Riot Games om spelers op de juiste manier aan elkaar te koppelen. Recente storingen, waarnaar wordt verwezen als het “Ranked Leagues live probleem”, hebben echter verschillende servers wereldwijd getroffen, waardoor de gameplay wordt bemoeilijkt. Door dit probleem kunnen spelers geen gerangschikte partijen vormen, een fout waardoor ze niet met vrienden kunnen samenwerken voor gerangschikte wedstrijden.

Dit onfortuinlijke probleem heeft ertoe geleid dat sommige spelers hun gebruikelijke spelopstellingen niet meer gebruiken, het spel helemaal verlaten of alleen in de wachtrij staan. Dit is een grote uitdaging voor degenen die de voorkeur geven aan het teamworkaspect van League of Legends.

Een kijkje naar het Ranked Leagues live probleem

Bij het betreden van de wachtrij krijgen de betrokken spelers een foutmelding te zien met de tekst: “Ranked parties are currently unavailable due to a live issue.” Hoewel ze nog steeds zelfstandig matchmaking kunnen starten, kunnen ze geen vrienden uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten in een ranked lobby.

Er wordt aangenomen dat de hoofdoorzaak van deze situatie server-gerelateerd is, waardoor spelers in het ongewisse blijven terwijl ze vol spanning wachten op een oplossing van de ontwikkelaars. Ondanks het ongemak kunnen alternatieve spelmodi worden verkend voor wat leuke teamtijd.

De terugkerende Arenamodus van League of de populaire ARAM (All Random All Mid) zijn haalbare alternatieven voor spelers die op zoek zijn naar een leukere sociale ervaring. De huidige situatie heeft veel spelers een onzeker en ontevreden gevoel gegeven over het ranked systeem in League of Legends.

Terwijl de ontwikkelaars hard werken om het Ranked Leagues live-probleem op te lossen, hebben League of Legends-liefhebbers verschillende opties om hun spelervaring te behouden. Ze kunnen alternatieve spelmodi proberen, zoals Arena of ARAM, op de hoogte blijven via officiële aankondigingen en hun vaardigheden verbeteren ter voorbereiding op de uiteindelijke terugkeer van ranked play.

Terwijl ontwikkelaars aan dit probleem werken, blijft de community hopen op een snelle oplossing.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *