April 23, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

Het tienjarenplan van Team Vitality met CS2’s sterspeler ZywOo

  • March 13, 2024
  • 4 min read
Het tienjarenplan van Team Vitality met CS2’s sterspeler ZywOo

Team Vitality, een gerenommeerde esportsorganisatie, plant een dominant decennium in Counter-Strike 2 (CS2) met Mathieu “ZywOo” Herbaut.

ZyWOo is een Franse professionele CS: GO-speler, die wordt beschouwd als een van de beste in de geschiedenis van het spel.

Ondanks zijn roemruchte prestaties in het verleden blijft ZywOo zich focussen op de komende wedstrijden in plaats van stil te staan bij zijn lofbetuigingen.

“Elk verlies geeft me het gevoel dat ik niet goed genoeg ben,” zei ZywOo.

“Het maakt niet uit wat ik heb bereikt; mijn prestatie in de huidige wedstrijd is het enige dat telt.”

Het contract van de legende van CS: GO vernieuwen

In zijn beginjaren ervoer ZywOo een immense druk als rijzende ster bij Team Vitality.

Hij erkent nu echter dat hij zich op het heden moet blijven richten om fouten uit het verleden te voorkomen.

“Er was een tijd dat we het gevoel hadden dat we ons in elke wedstrijd moesten bewijzen,” gaf hij toe. Maar nu hebben we geleerd dat we elke wedstrijd moeten benaderen als een kans om ons te verbeteren en aan te passen.”

Hij wordt ook wel de “koning van Counter-Strike” genoemd. Desondanks heeft hij geen grote ambities en wil hij ook niet op een voetstuk geplaatst worden.

Na ZywOo’s contractverlenging bij Team Vitality tot 2026 had Dexerto de gelegenheid om zijn indrukwekkende Counter-Strike-carrière en toekomstplannen met hem te bespreken.

Met zijn consistente prestaties en groei naast apEX, een van de oorspronkelijke leden van het team, is ZywOo instrumenteel geweest in het vormgeven van het succes van Team Vitality.

Team Vitality’s groei onder ZywOo

Team Vitality CEO Nicolas “Nico” Maurer en eigenaar Fabien “Neo” Devide schrijven de groei van hun organisatie toe aan de toewijding en het aanpassingsvermogen van hun kernduo, ZywOo en apEX.

Neo, die ZywOo’s focus op het heden deelt, plant zorgvuldig de aanpak van zijn team voor elk toernooi, waarbij hij balanceert tussen het testen van nieuwe strategieën en het behouden van consistentie.

“Ons doel is om te pieken op de meest cruciale toernooien”, legt hij uit.

“We willen niet bewust verliezen, maar sommige evenementen dienen als waardevolle oefensessies.”

Met Counter-Strike 2 in het verschiet is Team Vitality enthousiast over het vooruitzicht om de samenwerking met ZywOo voort te zetten en zijn dominante positie in de competitieve scène te behouden.

“We zijn nu al een lange tijd samen,” verklaarde Neo.

Het is dan ook geen verrassing dat Team Vitality heeft besloten zijn contract tot 2026 te verlengen.

Dexerto

“ZywOo’s groei en het succes van ons team zijn met elkaar verweven, waardoor het een natuurlijke beslissing is om deze reis met hem voort te zetten.”

Nico, de CEO van Vitality, herkent talent als hij er een ziet, maar hij begrijpt ook dat het winnen van toernooien een teamprestatie is.

“ZywOo is niet genoeg om alles te winnen, maar hij is een belangrijke factor. Ons doel en onze missie is om hem te omringen met de juiste mensen die zijn talent en vaardigheden aanvullen.”

“Hij moet zich thuis voelen en ik denk dat we dat hebben laten zien. ZywOo is Vitaliteit, Vitaliteit is ZywOo, en we moesten die relatie steen voor steen opbouwen. En er is niets bevredigender dan te zien dat hij nog steeds bij dezelfde club is na, wat, 6 jaar nu? En hopelijk de komende 5 tot 10 jaar. Dat is onze missie, hij moet zich thuis voelen, hij moet denken dat hij zijn eigen nalatenschap en verhaal rond Vitality wil opbouwen en vice versa.”

Een decennium van loyaliteit en succes

Terwijl Team Vitality vooruitgang blijft boeken in verschillende esports en een sterk fandom blijft opbouwen, is de toewijding aan het behouden van toptalent zoals ZywOo cruciaal voor het behouden van succes.

“Onze fans zijn net zo loyaal aan onze spelers als aan ons”, aldus Nico.

“We geloven dat het behouden van onze sterspelers niet alleen de prestaties van ons team ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een sterke en betrokken community.”

Met de komst van Counter-Strike 2 bereidt Team Vitality zich voor op nieuwe uitdagingen om hun dominantie in de competitieve wereld te behouden, met ZywOo aan het hoofd.

“We zijn enthousiast over wat de toekomst brengt,” deelde Neo.

“Met ZywOo’s talent en de toewijding van ons team hebben we goede hoop op blijvend succes in CS2.”

Team Vitality’s tienjarige samenwerking met ZywOo is een bewijs van de toewijding van de organisatie om toptalent te behouden en de concurrentie voor te blijven.

Met zijn focus op elke wedstrijd en hun gedeelde visie streven ze ernaar hun dominantie in Counter-Strike 2 voort te zetten.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *