May 28, 2024
eSports eSports Nieuws

India’s besten geselecteerd voor regionale kwalificaties voor de 16e wereldkampioenschappen Esports

  • May 2, 2024
  • 2 min read
India’s besten geselecteerd voor regionale kwalificaties voor de 16e wereldkampioenschappen Esports

De National Esports Championships 2024 (NESC 2024) werden afgesloten met Indiase atleten die de natie vertegenwoordigden op de Asian Games 2022 en in verschillende categorieën de overwinning behaalden.

Team Whoops zegevierde in het DOTA 2 toernooi, terwijl Gods Reign kampioen werd in CS:2 (Open).

Team CCL behaalde de titel in de CS:2 Vrouwendivisie.

Deze teams hebben hun plaats verdiend in de regionale kwalificatietoernooien voor de 16e World Esports Championships (WEC) die worden gehouden in Riyad, Saoedi-Arabië.

Teams behalen overwinning en WEC-kwalificatie

De ploeg van aanvoerder Krish Gupta, met leden die eerder India vertegenwoordigden op de Asian Games en de Commonwealth Esports Championships, overtrof de concurrentie met een klinkende overwinning in de DOTA 2-finale. Team Whoops gaat door naar de regionale kwalificatiewedstrijden die van 26 tot 30 juni online plaatsvinden.

Gods Reign, geleid door aanvoerder Bhavesh Sejwani (Bhavi), toonde hun bekwaamheid in CS:2 (Open) door rivalen True Rippers te verslaan. Ze zullen het van 1 tot 4 juli opnemen tegen andere toppers in de regio.

Het volledig vrouwelijke team van Team CCL, onder leiding van aanvoerder Swayambika Sachar, eiste de overwinning op in het CS:2 Vrouwentoernooi. Zij zijn van 3 tot 6 juli aan de beurt in de regionale kwalificatiewedstrijden.

We zijn erg blij dat we het kampioenschap op NESC 2024 CS2 hebben binnengehaald. We willen nu Indiase CS op het wereldtoneel laten zien.

Bhavesh Sejwani (Bhavi)

De zegevierende teams, Team Whoops in DOTA 2 en Gods Reign in CS:2 (Open), evenals de zegevierende volledig vrouwelijke ploeg van Team CCL in de CS:2 Vrouwendivisie, hebben uitzonderlijk talent en doorzettingsvermogen laten zien.

Door hun toewijding en passie voor esports mochten ze India vertegenwoordigen in de regionale kwalificatiewedstrijden. Deze teams zijn klaar om India trots te maken op het wereldtoneel en de groeiende aanwezigheid van het land in de wereld van competitieve games te versterken.

De Esports Federation of India (ESFI) feliciteert alle kampioenen van harte en bevestigt opnieuw haar niet aflatende toewijding om hen de nodige steun te geven bij hun streven naar de World Esports Championships 2024 in Riyad, Saoedi-Arabië.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *