July 20, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Kingdom Hearts x Fortnite samenwerking gerucht – nieuwe details onthuld

  • June 18, 2024
  • 2 min read
Kingdom Hearts x Fortnite samenwerking gerucht – nieuwe details onthuld

Samenwerkingen tussen videogames en Fortnite zijn niets nieuws, en het lijkt erop dat Kingdom Hearts zich mogelijk bij de Battle Royale zal aansluiten.

Met Fallout-cosmetica die beschikbaar zijn in de huidige Battle Pass en zelfs Lethal Company die zijn opwachting maakt in de Item Shop, zit Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 3 al boordevol spannende samenwerkingen met videogames. Maar gebaseerd op een bericht op X, lijkt het waarschijnlijk dat Kingdom Hearts ook zijn opwachting zal maken in de Battle Royale.

Een geruchte samenwerking

Een tijdje geleden bracht een “betrouwbare” SEGA-leaker met de naam “Midori” de samenwerking tussen Kingdom Hearts (Sora) en Fortnite ter sprake, die door de bekende leaker “ShiinaBR” was gepost. Het lijkt erop dat ze dit onderwerp opnieuw ter sprake hebben gebracht in een groepschat, waarbij ze beweren dat de samenwerking “echt” is en “bestaat”.

Zoals gewoonlijk is het echter het beste om niet al te enthousiast te worden totdat er meer officiële informatie is, aangezien dit nog steeds slechts een gerucht is.

Hoewel het op dit moment nog onbekend is, zien sommige spelers de mogelijkheden van de samenwerking in het spel al voor zich. Het zou een grote samenwerking kunnen zijn die gedurende het hele seizoen prominent aanwezig is, zoals Peter Griffin van Family Guy, een minipas of zelfs een Item Shop-bundel.

Een gebruiker gaf aan dat zelfs als de pas vijftig dollar (€46,60) zou kosten, ze hem zouden kopen en het hele seizoen zouden spelen als ze een Kingdom Hearts battlepass/seizoen zouden uitbrengen. De kaart zou kunnen lijken op vintage Disney of Kingdom Hearts werelden waar de eindbazen slechteriken zijn.

Iemand anders merkte op dat, aangezien Disney naast Square Enix ook eigenaar is van het eigendom, het “niet onmogelijk” is dat we Kingdom Hearts in het spel zullen zien, vooral omdat we al enkele Tron: Legacy skins en Jack Skellington hebben.

Om samen te werken aan “gloednieuwe games en entertainmentuniversums die het bereik van geliefde Disney-verhalen en -ervaringen verder zullen uitbreiden,” investeerde Disney in februari 2024 $1,5 miljard (€1,4B) in Epic Games.

Gezien hun samenwerking is er een kans dat de Kingdom Hearts-franchise in het spel zal verschijnen, ook al is het op dit moment slechts een gerucht.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *