May 30, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Laatste DoTA patch update: verbeterde DoTA labs functies en cache voting

  • May 8, 2024
  • 2 min read
Laatste DoTA patch update: verbeterde DoTA labs functies en cache voting

Valve heeft een kleine patch voor DoTa 2 geïntroduceerd te midden van de voortdurende Crownfall-saga. Deze update verplaatst enkele originele DoTa Labs-functies naar het hoofdspel en bevat een reeks sets om over te stemmen. Ondanks de kleine omvang wordt deze patch zeer gewaardeerd vanwege de gebruiksvriendelijke veranderingen.

Hoogtepunten van de DoTA 2 update en feedbackopties

De belangrijkste update is dat een functie die een paar maanden geleden in DoTa Labs is getest, nu een permanente optie is geworden, wat de effectiviteit van het systeem aangeeft. De optie om uw gezondheidsbalk van anderen te onderscheiden is nu beschikbaar in het hoofdinstellingenmenu onder Opties en Interface.

DoTa Labs heeft ook andere functies verbeterd, door meer besturingsopties te bieden voor de overlaykaart, de gegevens in de analyses voorafgaand aan de wedstrijd te verrijken en de doelwijzigingen te upgraden naar wissels in plaats van vast te houden. Deze herziening is een grote winst voor iedereen die deze functie gebruikt.

Valve heeft een knop geïntroduceerd in het DoTa Labs-menu voor directe feedback. Nu kunt u uw gedachten over de functies rechtstreeks vanuit het spel delen. Deze toevoeging is het gevolg van de sterke respons die we kregen via het feedbackformulier op de Crownfall-pagina.

Een belangrijke update in deze patch die u zeker zult waarderen, is de toegevoegde functie om te stemmen op cosmetische items die in het spel worden opgenomen. U kunt nu stemmen op aankomende sets in de Collector’s Cache, die deel zullen uitmaken van een toekomstige Crownfall update.

U kunt tot 21 mei stemmen, rechtstreeks op de DoTa 2 homepage. Met 248 prachtige sets staat u iets moois te wachten!

De huidige update zal waarschijnlijk de laatste zijn voor de lancering van de tweede akte van Crownfall, die halverwege de maand verwacht wordt. Ondanks de aanvankelijke tegenslagen heeft de opwinding rond de Crownfall update veel spelers over de streep getrokken.

Sommige spelers zouden zich echter teleurgesteld kunnen voelen als deze update geen significante verbeteringen in de gameplay met zich meebrengt. Dit komt vooral omdat er problemen zijn met het opklimmen naar hogere levels, en de progressietijdlijn van het spel kan wel wat verbeteringen gebruiken.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *