July 20, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

League of Legends onthult spannende nieuwe PvE-modus: Zwerm

  • June 25, 2024
  • 4 min read
League of Legends onthult spannende nieuwe PvE-modus: Zwerm

Riot Games lanceert op 17 juli 2024 een opwindende nieuwe Player vs Environment (PvE) spelmodus genaamd “Swarm” voor League of Legends. Dit innovatieve speltype is geïnspireerd op populaire bullet heaven survivor-games en biedt een frisse en boeiende gameplay-ervaring voor zowel solospelers als groepen van maximaal vier spelers.

In het speltype Zwerm verdedigen spelers Final City tegen meedogenloze golven zeewezens, de Primordians. Het speltype heeft een uniek besturingssysteem, waarbij de WASD-toetsen worden gebruikt om te bewegen in plaats van de traditionele point-and-click-navigatie. Spelers kunnen kiezen uit een reeks kampioenen die zijn uitgerust met Anima Squad-skins, waaronder fanfavorieten als Jinx, maar ook nieuwkomers als Aurora, de Heks der Werelden.

De belangrijkste kenmerken van Swarm zijn:

  1. Rogue-lite gameplay, zodat geen twee keer hetzelfde spelen hetzelfde is.
  2. Permanente upgrades die blijven bestaan tijdens sessies
  3. Autonome vaardigheden om vijanden aan te vallen
  4. Flexibele gameplay-opties voor solo- of coöperatief spel

Het speltype introduceert een verhaalgedreven ervaring die zich afspeelt in het Anima Squad-universum, waarin spelers verhaalgerelateerde kampioenen en prestaties kunnen vrijspelen. Naarmate spelers verder komen, kunnen ze hun vaardigheden upgraden door middel van verschillende augments, waardoor hun kracht en effectiviteit gestaag toenemen.

Swarm zal in eerste instantie beschikbaar zijn op de Public Beta Environment (PBE) voor de officiële lancering. Riot Games heeft aangegeven dat het voortbestaan van het speltype afhangt van de betrokkenheid en feedback van spelers, net zoals bij het speltype Arena.

De aankondiging heeft voor veel opwinding gezorgd binnen de League of Legends-community. Fans kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe aanpassing van geliefde mechanics in het League-kader. Terwijl spelers zich voorbereiden om de Primordian-bedreiging te lijf te gaan met hun favoriete Anima Squad-kampioenen, kan het succes van Swarm zijn plaats als geliefde en blijvende toevoeging aan League of Legends mogelijk veiligstellen.

Het nieuwste van League of Legends in de beschrijvingen hieronder:

  1. League of Legends’ nieuwe zomerevenement parodieert Vampire Survivor

2. Introductie: Aurora: De empathische magiër in League of Legends


Jinx

Jinx is een manische en impulsieve crimineel uit Zaun die dienst doet als speelbare kampioen in League of Legends. Ze staat bekend als “The Loose Cannon” en heeft een arsenaal aan aangepaste wapens, waaronder haar minigun “Pow-Pow”, shockpistool “Zapper”, explosieve “Flame Chompers” en raketwerper “Fishbones”.

Jinx werd geïntroduceerd in oktober 2013 en werd al snel een van de meest iconische en populaire personages van de game. Ze wordt gekenmerkt door haar chaotische persoonlijkheid, elektrisch blauw haar in lange vlechten en opvallende blauwe tatoeages op haar armen en schouders.

In de game is Jinx een scherpschutterkampioen die uitblinkt in het uitdelen van zware schade van een afstand. Haar passieve vaardigheid geeft haar een verhoogde bewegingssnelheid na het scoren van een kill of het vernietigen van een structuur, waardoor ze explosieve plays aan elkaar kan rijgen.

Jinx’ achtergrondverhaal werd verder uitgediept in de animatieserie Arcane, waarin haar oorspronkelijke naam Powder werd onthuld en waarin werd ingegaan op haar complexe relatie met haar zus Vi en de gebeurtenissen die haar hebben gevormd tot de losgeslagen crimineel die ze is geworden.


Aurora

Aurora is de nieuwste kampioen in League of Legends. Ze is een Bryni vastaya, een konijnachtig wezen uit de Freljord regio. Aurora is ontworpen als een mid-range mage die uitblinkt in solo lanes.

Visueel wordt Aurora gekenmerkt door haar bruine haar, ronde bril en sproeten. Ze draagt een winterjas met een donzige capuchon, passend bij haar Freljordiaanse afkomst.

Aurora’s vaardigheden zijn gericht op ontwijking, zwerven en het verwarren van vijanden. Met haar passive, Spirit Abjuration, kan ze bewegingssnelheid winnen en exorcisme op vijanden uitvoeren. Haar ultimate, Between Worlds, creëert een groot gebied waarin ze tussen muren kan teleporteren, waardoor ze moeilijk te lokaliseren is.

Qua persoonlijkheid wordt Aurora beschreven als rustig, onopvallend en nieuwsgierig. Ze heeft een unieke vriendschap met Ornn, de halfgod van het smeden, die een magische toverstok voor haar heeft gemaakt waarmee ze portalen kan maken.

Aurora wordt in de lore van het spel gekarakteriseerd als autistisch, wat meer diepte geeft aan haar personage en representatie in het League of Legends-universum.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *