July 20, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

League of Legends ontsteekt de zomer met Anima Squad-evenement en Patch 14.14

  • July 11, 2024
  • 4 min read
League of Legends ontsteekt de zomer met Anima Squad-evenement en Patch 14.14

Riot Games staat klaar om de League of Legends-wereld deze zomer in vuur en vlam te zetten met het langverwachte Anima Squad-evenement en Patch 14.14, die op 17 juli 2024 van start gaan. Deze opwindende extravaganza belooft spelers onder te dompelen in een universum vol spannende content, innovatieve gameplay en onweerstaanbare beloningen die de community tot 26 augustus in vuur en vlam zullen zetten.

Battle Pass: Een schatkamer voor elke speler

De kern van dit evenement wordt gevormd door de Battle Pass, een schat aan cosmetische items, tokens en in-game prijzen voor elk type speler. Of je nu een casual enthousiasteling of een hardcore toegewijde bent, het Anima Squad-evenement heeft iets voor je in petto. Met drie verschillende niveaus om uit te kiezen, elk met een escalerende reeks extraatjes en bonussen, is de Battle Pass jouw toegangspoort tot een onvergetelijke League of Legends-ervaring.

Zwermmodus: Een revolutionaire PvE-uitdaging

Bereid je voor op Swarm, het revolutionaire PvE-speltype dat samen met het Anima Squad-evenement zijn grote debuut maakt. Kruip in de huid van de machtige Anima Squad-kampioenen en test je kwaliteiten tegen meedogenloze golven Primordial-monsters in een hartverscheurende uitdaging die je vaardigheden tot het uiterste drijft. Omarm de spanning van onvermijdelijke verliezen terwijl je ernaar streeft om deze verslavende nieuwe toevoeging aan het League of Legends-universum te veroveren.

Anima Squad Skins: Een visueel feest

Patch 14.14 brengt ook een oogverblindende collectie Anima Squad-skins die je ademloos achterlaten. Van de slanke en slimme Battle Bunny Aurora tot de intense en buitenaardse Primordian Bel’Veth, deze skins zijn een visueel feest dat de stijl van je kampioen naar nieuwe hoogten zal tillen. En voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme in exclusiviteit, is de Prestige Cyber Cat Yuumi skin, vrij te spelen met AnimaTech Tokens, het kroonjuweel van deze verbluffende line-up.

Aurora: De betoverende nieuwe kampioen

De echte ster van de show is Aurora, de betoverende nieuwe kampioen die haar entree maakt in deze patch. Met haar betoverende magische vaardigheden en raadselachtige persoonlijkheid is Aurora klaar om de League of Legends-gemeenschap stormenderhand te veroveren en de meta te herdefiniëren op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien.

Balanswijzigingen: De League of Legends-ervaring verfijnen

Geen patch zou compleet zijn zonder een delicate balans van buffs, nerfs en aanpassingen om het spel eerlijk en boeiend te houden voor iedereen. Van champion tweaks tot item en rune verfijningen, Patch 14.14 is een masterclass in het perfectioneren van de League of Legends ervaring.

Klaar voor het wereldkampioenschap van 2024

Nu het wereldkampioenschap van 2024 voor de deur staat, laat Riot Games geen middel onbeproefd om League of Legends te versterken als het ultieme MOBA-fenomeen. Met het Anima Squad-evenement en Patch 14.14 kunnen spelers zich voorbereiden op een zomer vol ongeëvenaarde spanning, adembenemende momenten en onvergetelijke herinneringen op de Rift. Dus verzamel je vrienden, trek je strijdkleding aan en bereid je voor om als nooit tevoren te worden meegesleept door de magie van League of Legends.


Anima team

Anima Squad is een aankomend evenement en skinlijn voor League of Legends in patch 14.14, die op 17 juli 2024 wordt uitgebracht. Het evenement introduceert een nieuwe PvE-speltype genaamd Swarm, waarin spelers vechten om te overleven terwijl ze ingewikkelde kogelpatronen ontwijken.

Patch 14.14 brengt ook de release van een nieuwe kampioen genaamd Aurora, evenals een verzameling futuristische Anima Squad-skins voor verschillende kampioenen, waaronder Seraphine, Aatrox, Yuumi, Leona, Xayah, Illaoi, Yasuo, Bel’Veth, Briar en Rek’Sai. Deze skins zijn te verkrijgen via een event battle pass met zowel gratis als betaalde beloningen.

Het Anima Squad-evenement is bedoeld om de meta op te schudden met championaanpassingen. AP junglers die afhankelijk zijn van Fated Ashes worden omlaag gehaald, terwijl AD solo laners zoals Jayce, Zed en Irelia buffs krijgen. De patch bevat ook wijzigingen voor de slecht presterende scherpschutters Aphelios en Smolder, en aanpassingen voor Aurelion Sol en Milio.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *