June 20, 2024
League of Legends League of Legends Gids

League of Legends spelers om in de gaten te houden in 2024

  • January 26, 2024
  • 9 min read
League of Legends spelers om in de gaten te houden in 2024

Elk jaar streven League of Legends-profs ernaar om hoger in de hitlijsten te komen en zo een statement te maken met hun prestaties. Ducth Lol-spelers als Tabzz en Febiven hebben bewezen dat consistentie in gaming lonend kan zijn, zowel qua carrière als financieel. En hoewel er veel meer spelers zijn met meer prestaties dan onze autochtone spelers, zijn er altijd veranderingen in de hitlijsten. Om de beste Lol-spelers te vieren, hebben we besloten om de topspelers die het bekijken waard zijn in 2024 op te sommen en hun talenten en veelbelovende toekomst in esports te laten zien.

Belangrijkste resultaten

– Faker en Ruler zijn legendarische spelers die blijven bloeien en winnen, met uitzonderlijke vaardigheden en het vermogen om met druk om te gaan.
– Knight en Keria zijn rijzende sterren die het potentieel hebben om hun teams naar succes te stuwen, terwijl ze meer druk en verantwoordelijkheid moeten dragen.
– Chovy en Scout zijn krachtpatsers in het middengebied met opmerkelijke prestaties en het potentieel om een grote impact te hebben in internationale competities.
– Zeus, Viper en Canyon zijn dominante spelers in hun rol, met uitzonderlijke vaardigheden en het vermogen om tegenstanders te overtreffen.

Hoe hebben we de beste Lol-spelers gekozen om in 2024 in de gaten te houden?

Om de beste League of Legends-spelers te selecteren om in 2024 in de gaten te houden, hebben we hun vaardigheidsniveaus en groeipotentieel zorgvuldig beoordeeld.

We begonnen met het analyseren van hun gameplaymechanieken, zoals hun nauwkeurigheid, reflexen en besluitvaardigheid.

We hebben ook hun strategisch denken en aanpassingsvermogen aan verschillende spelscenario’s geëvalueerd.

Daarnaast hebben we gekeken naar hun teamworkvaardigheden, communicatie en leiderschapskwaliteiten, omdat deze cruciaal zijn in een teamgebaseerd spel als League of Legends.

We hebben hun eerdere prestaties in competitieve toernooien bekeken en gelet op hun winstpercentages, kill-deelname en algehele bijdrage aan hun teams.

Faker

Faker, de legendarische League of Legends-speler, blijft het publiek boeien met zijn uitzonderlijke vaardigheden en onwrikbare vastberadenheid.

Ondanks dat hij niet de meest consistente prestaties had in 2023, speelde Faker een cruciale rol in het succes van T1 gedurende het seizoen, vooral tegen het einde. Zijn vermogen om met druk om te gaan en een beheerste houding te behouden zie je zelden in esports of zelfs in sport in het algemeen.

Deze kwaliteiten, samen met zijn onwrikbare vastberadenheid, hebben zijn positie als de te kloppen speler en het gezicht van alle League of Legends esports verstevigd. Hoewel hij op individueel niveau misschien niet de beste is, blijft Faker bloeien en winnen, zelfs tien jaar na zijn debuut.

Ruler

League of Legends Players to watch in 2024 - Ruler

Ruler is de formidabele bot laner die door zijn uitzonderlijke vaardigheden en bijdragen een plaats heeft veroverd tussen de elite van de League.

Ruler, afkomstig uit Zuid-Korea, speelt momenteel voor JD Gaming en heeft tot nu toe een opmerkelijke carrière achter de rug. Hij won het wereldkampioenschap in 2017 en werd erkend voor zijn liefdadigheidswerk. Ruler heeft zichzelf zowel op als buiten de Rift bewezen.

Ondanks tegenslagen, zoals Faker die een einde maakte aan zijn winning streak, blijft Ruler algemeen beschouwd als de beste ADC ter wereld. Met zijn uitzonderlijke prestaties en zijn vermogen om zich aan de omstandigheden aan te passen, is het zeker dat Ruler ook in 2024 een invloedrijke speler zal zijn om in de gaten te houden.

Knight

League of Legends Players to watch in 2024 - Knight

Knight staat bekend om zijn uitzonderlijke mechanics en is een opvallende speler in de professionele League of Legends-scene. Met overwinningen in toernooien als de Mid-Season Invitational 2023 en LPL Spring 2023 heeft hij zichzelf bewezen als een geduchte midlaner.

Maar nu hij deel uitmaakt van het BLG-team, krijgt Knight te maken met nog meer druk en verantwoordelijkheid. Als talent van eigen bodem zijn fans benieuwd hoe hij het team zal leiden en zichzelf en de andere carries van BLG op de kaart zal zetten.

Knight heeft het potentieel om de sleutelspeler te worden die BLG het komende seizoen naar succes zal leiden.

Keria

League of Legends Players to watch in 2024 - Keria

Om de impact van Keria in de League of Legends-community echt te waarderen, kun je niet voorbijgaan aan de onmiskenbare invloed die hij heeft gehad als supportspeler voor T1. Keria’s vaardigheden en toewijding hebben de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in het succes van T1.

Wanneer het team voor uitdagingen stond, weerspiegelden Keria’s prestaties dat vaak. Zijn bijdragen hebben bijgedragen aan de prestaties van T1 tot nu toe. Ondanks persoonlijke moeilijkheden, zoals het verlies tegen DRX in de finale van de Worlds 2022, blijft Keria veerkrachtig en positief over de toekomstperspectieven van het team.

Met zijn talent en vastberadenheid heeft hij het respect van de League of Legends-gemeenschap verdiend. Als een van de beste supportspelers in de geschiedenis van LoL is Keria’s reis er zeker een om in de gaten te houden de komende jaren.

Chovy

League of Legends Players to watch in 2024 - Chovy

Als midlaner voor Gen.G Esports heeft Chovy bewezen een van de beste te zijn in de LCK-regio. Met opmerkelijke prestaties zoals het behalen van een KDA van 100 en het winnen van de Regular Season MVP voor LCK 2019 Spring, heeft Chovy zijn uitzonderlijke vaardigheden en talent laten zien.

Hoewel zijn prestaties op het Worlds-toernooi niet uitmuntend waren, staan fans te popelen om meer van Chovy te zien op het internationale podium, vooral met de sterke line-up van Gen.G voor dit jaar. Met zijn ervaring en vaardigheid heeft Chovy het potentieel om een grote impact te hebben in internationale wedstrijden.

Zeus

League of Legends Players to watch in 2024 - Zeus

Zeus is de uitstekende top laner voor T1. Met zijn uitzonderlijke vaardigheden en niet aflatende vastberadenheid heeft Zeus zijn positie verstevigd als een van de topspelers om in de gaten te houden in 2024.

Tijdens zijn carrière heeft hij voortdurend laten zien dat hij zijn tegenstanders in de bovenste lane kan overtreffen, waardoor hij een kracht is om rekening mee te houden. Ondanks een matige start van het seizoen waren Zeus’ groei en impact in de aanloop naar Worlds niets minder dan opmerkelijk. Hij bewees zijn dominantie door topspelers als Bin en TheShy consequent uit te spelen.

Viper

League of Legends Players to watch in 2024 - Viper

Een speler die zeker je aandacht zal trekken in 2024 is niemand minder dan Viper, de zeer vaardige bot laner uit Zuid-Korea. Viper, ook bekend als Park Do-hyeon, heeft naam gemaakt in de League of Legends esports community.

Met zijn ervaring in teams als Griffin en EDward Gaming heeft Viper zijn bekwaamheid in de bot lane constant laten zien. Zijn vermogen om zijn teams te dragen in teamgevechten is ongeëvenaard.

Nu, als lid van Hanwha Life Esports, heeft Viper de kans om nog meer te schitteren. Met een veelzijdige line-up die hem ondersteunt, is Viper klaar om HLE naar nieuwe hoogten te leiden en meer succes te boeken in de wereld van League of Legends.

Canyon

League of Legends Players to watch in 2024 - Canyon

Canyon, ook wel bekend als Kim ‘Canyon’ Geon-bu, komt uit Zuid-Korea en is momenteel jungler bij het gewaardeerde team Gen.G. Ondanks dat DK minder goed presteert, heeft Canyon zijn uitzonderlijke vaardigheden nooit verloren. Met zijn overstap naar het superteam van Gen.G is er geen twijfel mogelijk dat hij zijn volledige potentieel kan benutten.

Oner werd weliswaar beschouwd als de beste jungler op Worlds, maar de toenemende concurrentie van andere teams in het LCK kan ervoor zorgen dat hij die titel in 2024 verliest. Canyon blijft dus de dominante kracht in de jungle, klaar om zijn stempel te drukken in het komende jaar.

Scout

De Zuid-Koreaanse speler Scout is momenteel midlaner voor LNG Esports. Ondanks dat hij af en toe ondermaats presteert, vooral tijdens Worlds, staat Scout hoog aangeschreven om zijn vaardigheden. In 2017 werd hij uitgeroepen tot MVP van het LPL-zomerseizoen.

In 2023 heeft Scout veel bijgedragen aan de prestaties van zijn team. Met een potentiële upgrade in de junglepositie voor het rooster zullen Scout en LNG waarschijnlijk een grote invloed hebben in 2024.

Ondanks de kritiek geloven we dat Scout het potentieel heeft om een belangrijke impact te blijven maken, ongeacht de omstandigheden rondom hem.

JackeyLove

League of Legends Players to watch in 2024 - JackeyLove

Als professionele bot laner voor Top Esports heeft JackeyLove bewezen een intimiderende kracht te zijn op de Rift.

Met een indrukwekkend winpercentage van 65,8% en een KDA van 4,3 laat hij consequent zijn vaardigheid en dominantie in het spel zien. JackeyLove’s vermogen om efficiënt te farmen, met een CS per minuut van 9,4 en een gold per minuut van 456, stelt hem in staat om grondstoffen te verzamelen en zijn team naar de overwinning te dragen.

Het zou echter niet uit moeten maken dat JackeyLove bekend staat om zijn fouten op cruciale momenten. Als hij deze problemen kan oplossen, zal hij ongetwijfeld snel in de ranglijst stijgen en in de toekomst een nog geduchtere speler worden.

Conclusie

Zoals je kunt zien zijn veel van degenen die de selectie hebben gemaakt geen onbekenden voor League of Legends liefhebbers. Er zijn echter beginnende spelers die hen nog moeten uitdagen en zelfs onttronen uit de zaal van de beste esports spelers. Daarom zou het fascinerend zijn om hun prestaties in 2024 te volgen en te zien of andere, zelfs een underdog Nederlandse gamer een kans maakt op LoL-sterrendom.

In de loop der jaren zal het fascinerend zijn om te zien hoe deze spelers zich blijven ontwikkelen en de toekomst van League of Legends vormgeven.

Vaak gestelde vragen

Speelden eerdere prestaties een rol in het selectieproces?

Ja, we hebben rekening gehouden met eerdere successen en opvallende prestaties van spelers om de beste League of Legends-spelers voor 2024 te bepalen.

Waren er specifieke eigenschappen of vaardigheden die prioriteit kregen bij het kiezen van deze spelers?

Ja, strategische planning, goede communicatie en het vermogen om persoonlijke fouten in de gameplay aan te pakken werden in overweging genomen.

Waren er nog andere opvallende spelers die overwogen werden voor deze lijst, maar uiteindelijk de lijst niet haalden?

Er werden inderdaad nog andere opmerkelijke beginnende spelers overwogen, maar zij hebben de lijst niet gehaald omdat ze hun plaats op de profi-lijst nog moeten bewijzen.


About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *