July 20, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

LoL’s nieuwste patch 14.13 preview: Balanswijzigingen en nieuwe Rain Shepherd skins

  • June 19, 2024
  • 3 min read
LoL’s nieuwste patch 14.13 preview: Balanswijzigingen en nieuwe Rain Shepherd skins

League of Legends maakt zich op voor de volgende grote update, Patch 14.13, die verschillende veranderingen in het spel zal introduceren. Deze patch bevat aanpassingen aan de kampioenen, systeemupdates en de langverwachte Rain Shepherd-skins.

De patch wordt uitgebracht op woensdag 26 juni 2024 (PT). Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten.

Kampioen veranderingen in LoL Patch 14.13

Varus, een dominante kracht in professioneel spel, zal aanpassingen krijgen om zijn impact te verminderen en tegelijkertijd zijn dual builds levensvatbaar te houden voor spelers. Zijn kit zal worden aangepast om zijn prestaties op verschillende vaardigheidsniveaus in balans te brengen.

Door de effectiviteit van deze kampioenen te verbeteren, hopen we een heropleving te zien van unieke speelstijlen en teamsamenstellingen die de huidige dominantie van bepaalde archetypes effectief kunnen tegengaan.

De hoofdontwerper

Kalista is een andere kampioen die aandacht krijgt. Haar W – Safeguard / Iron Will ability krijgt meer schade per veer, waardoor ze effectiever wordt in teamgevechten. Deze veranderingen zijn bedoeld om haar formidabeler te maken zonder de spelbalans te verstoren.

Daarnaast krijgen acht AD caster-kampioenen buffs, die een aanzienlijke boost geven aan kampioenen die fysieke schade toebrengen met hun vaardigheden.

Elektrocute en donkere oogst herwerken

Riot Games herwerkt ook de Electrocute en Dark Harvest runes om tegemoet te komen aan verschillende speelstijlen. Electrocute zal nu functioneren als een early-game burst rune, waardoor spelers effectiever kunnen profiteren van hun vroege voorsprong.

We wilden de tomeloze energie en bedriegerachtige aard van het personage vastleggen, terwijl we ook de nieuwe regen en kikkerthema-elementen naadloos in het spel wilden integreren.

De ontwerpers

Aan de andere kant wordt verwacht dat Dark Harvest een cooldownverlaging krijgt, waardoor het een aantrekkelijkere optie wordt voor laning champions die gedijen op consistente schade-output.

Fated ashes items en runes aanpassingen

Systeemveranderingen in Patch 14.13 omvatten aanpassingen aan Fated Ashes-items en Domination-runes. Riot is zich bewust van de grote invloed die deze elementen op de gameplay hebben en past ze voorzichtig aan om de balans te behouden.

Hoewel we nog niet alle details kunnen delen, kan ik u verzekeren dat Patch 14.13 veel unieke en onverwachte elementen zal bevatten die spelers scherp zullen houden.

De ontwerper

Kampioenen zoals Brand en Karthus, die sterk afhankelijk zijn van deze onderdelen, zullen lichte nerfs ondergaan om een eerlijke en competitieve omgeving te garanderen. Hoewel Fated Ashes items over het algemeen als goed worden beschouwd, zijn de aanpassingen bedoeld om te voorkomen dat kampioenen ze te effectief gebruiken.

Nieuwe Rain Shepherd skins

De nieuwste update introduceert een nieuwe skincollectie genaamd Rain Shepherd, met kampioenen Milio en Fizz in skins met kikkerthema. Deze toevoegingen zullen het spel een opwindende visuele boost geven en spelers een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden bieden.

Met deze updates blijft Riot Games zich inzetten om de spelerservaring te verbeteren en de balans in League of Legends te behouden. De nieuwe Rain Shepherd skins beloven ook een spannende visuele flair aan het spel toe te voegen, waardoor spelers meer aanpassingsmogelijkheden krijgen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *