June 21, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Metallica gaat Fortnite rocken: lekken bevestigen concert in seizoen 3

  • June 7, 2024
  • 2 min read
Metallica gaat Fortnite rocken: lekken bevestigen concert in seizoen 3

Het is al een hele tijd geleden dat Fortnite-spelers een groot in-game concert hebben bijgewoond. Naast het korte optreden van Eminem dat hoofdstuk 5 aftrapte, dateert het laatste grote evenement van seizoen 7 van hoofdstuk 2, toen Ariana Grande het podium betrad voor het evenement “Rift Tour”.

Het lijkt er echter op dat het wachten binnenkort voorbij is. Volgens recente lekken en geruchten zal er in Fortnite Chapter 5 Season 3 een Metallica concert plaatsvinden.

Fortnite Festival met Metallica

Gelekte details over de roadmap voor Fortnite Chapter 5 Season 3 suggereren dat Metallica de volgende grote ster op het Fortnite Festival zal zijn. Hoewel de exacte datum nog onbekend is, zou dit Metallica concert in het spel de aftrap kunnen zijn van Fortnite Festival Seizoen 4.

Fortnite leaker ShiinaBR heeft tekst ontdekt die per ongeluk door Epic Games in de spelbestanden is achtergelaten, met de tekst: “Gebruikt in CH5S3 Metallica Concert”. Veel leakers, waaronder Shiina, geloven dat dit bevestigt dat er een evenement met Metallica zal plaatsvinden in Fortnite, vergelijkbaar met eerdere Battle Royale-evenementen met Travis Scott en Marshmello.

De huidige gebeurtenissen in het Fortnite Festival Season 3 suggereren dat het verwachte Metallica concert op of na 13 juni zou kunnen plaatsvinden, aangezien de Festival Pass van Billie Eilish op die datum afloopt. Deze timing zou plaats kunnen maken voor een Metallica-optreden in de game, waardoor een naadloze overgang naar Fortnite Festival Seizoen 4 ontstaat.

Aangezien Metallica’s wereldtournee in september eindigt, lijkt het waarschijnlijk dat dit concert binnenkort zal plaatsvinden. Met 13 juni voor de deur, zouden er de komende dagen nieuwe details bekend moeten worden. Het is echter onduidelijk of deze informatie rechtstreeks van Epic Games komt of van betrouwbare Fortnite-leakers.

Als dit evenement werkelijkheid wordt, zien we waarschijnlijk een setlist van vijf tot acht nummers. Marshmello had acht nummers, terwijl Travis Scott er vijf speelde. “Enter Sandman” lijkt een definitieve keuze, met “Master of Puppets” als een andere sterke kanshebber, vooral omdat het al een in-game Emote heeft.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *