May 30, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

Neymar bestempelt Counter-Strike 2 als “kapot” maar fans zetten vraagtekens bij zijn gamevaardigheden

  • April 18, 2024
  • 3 min read
Neymar bestempelt Counter-Strike 2 als “kapot” maar fans zetten vraagtekens bij zijn gamevaardigheden

Neymar Jr. is een bekende voetballer die een Olympische gouden medaille heeft gewonnen voor Brazilië en verschillende prijzen heeft gewonnen voor Barcelona in Spanje en Paris Saint-Germain in Frankrijk.

Niet iedereen weet dat Neymar ook een fervent gamer is. Hij speelt graag games als PUBG en Counter-Strike 2. Hij heeft zelfs zijn eigen unieke skin in Fortnite.

Neymar’s Counter-Strike incident zorgt voor discussie

Nog niet zo lang geleden zorgde Neymar voor discussie op Instagram door zijn woede te uiten over het feit dat zijn aanval in Counter-Strike een tegenstander niet raakte.

Neymar vond dat hij dat punt had moeten winnen. Sommige fans denken daar echter anders over. Zij stellen voor dat Neymar het spel nog onder de knie moet krijgen.

In de video houdt Neymar een scherpschuttersgeweer vast, klaar om een tegenstander neer te schieten. Ondanks zijn schot blijft de vijand ongedeerd. Neymar wordt geraakt en verslagen door dezelfde vijand in een speling van het lot.

Neymar, die het moment vastlegde met zijn telefoon, uitte zijn frustratie in het Portugees door te verklaren dat het spel kapot was en spoorde anderen aan om te observeren.

In plaats van het spel de schuld te geven, wezen sommige Twitter-fans zoals Dani op het mogelijke gebrek aan vaardigheid van Neymar en vroegen zich af of Neymar zijn schot had gemist.

VIT Lucas gaf openlijk zijn mening. Hij vindt dat Neymar slecht heeft gepresteerd en zei zelfs dat zijn misser overduidelijk was.

Sommigen schaarden zich achter Neymar en beschouwden zijn poging als een succes. L4ziik suggereerde bijvoorbeeld dat het misschien leek alsof Neymars schot zijn doel miste, maar dat dit volgens hem kwam doordat de hitboxes in Counter-Strike een paar pixels kleiner zijn dan de werkelijke spelersmodellen.

Zelfs als je goed naar de video kijkt, is het moeilijk te bevestigen of Neymar het schot heeft geland. Maar spelers die veel tijd in Counter-Strike 2 hebben doorgebracht, zullen waarschijnlijk beweren dat ze momenten zijn tegengekomen waarop hun kogels leken te verdwijnen, net als in het geval van Neymar.

Het fragment krijgt humor omdat een rijk persoon als Neymar moppert over een videogame-kwestie. De reden voor zijn frustratie? Door zijn gemiste doelpunt eindigde de wedstrijd, met een nipte score van 14-15, in een gelijkspel in plaats van een overwinning voor zijn team.

Ongeacht Neymars mening, groeit de bezorgdheid dat Counter-Strike 2 het slachtoffer wordt van valsspelers. Het aantal meldingen van dergelijke incidenten neemt toe, waardoor veel streamers hun vertrouwen in het spel in twijfel trekken.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *