June 21, 2024
eSports eSports Nieuws

OG Esports werkt samen met 1xBet aan nieuwe esports documentaireserie

  • May 23, 2024
  • 3 min read
OG Esports werkt samen met 1xBet aan nieuwe esports documentaireserie

De Europese esports-organisatie OG Esports lanceert in samenwerking met gokbedrijf 1xBet een nieuwe documentaireserie getiteld ‘Origins’. De serie, die op 23 mei 2024 in première gaat, is bedoeld om in het persoonlijke en professionele leven van de atleten van OG Esports te duiken en fans een ongekend kijkje achter de schermen te bieden.

Een kijkje achter de schermen bij de sterren van OG Esports

Origins’ wordt onderverdeeld in meerdere afleveringen, die elk ingaan op de achtergronden en reizen van de spelers van OG Esports. De serie belooft de elementen te belichten die hebben bijgedragen aan hun succes en biedt een menselijker en intiemer beeld van de atleten. Kijkers kunnen exclusieve premières, interviews en beelden van achter de schermen verwachten, met afleveringen die gepland staan voor het hele jaar.

In de eerste aflevering is Matthew ‘Ari’ Walke te zien, een 21-jarige professionele Dota 2-speler uit Exeter, Groot-Brittannië. Ari, die in november 2023 bij OG kwam, is snel opgeklommen in het professionele Dota 2. Hij speelde eerder voor teams als Into the Breach en TSM.

Voortbouwen op succes in het verleden

Dit is niet de eerste keer dat OG Esports documentaires maakt. De organisatie produceerde eerder de ‘Road to TI’-serie, waarin de reis van het team naar het prestigieuze The International-toernooi van Dota 2 werd beschreven. Het succes van deze serie heeft de weg vrijgemaakt voor ‘Origins’, dat voortborduurt op zijn voorganger door een nog dieper inzicht te bieden in het leven van de spelers.

Een sterk partnerschap

OG Esports werkt sinds 2022 samen met 1xBet. De bookmaker heeft een geschiedenis van ondersteuning van verschillende esports teams en evenementen, waaronder partnerships met grote merken zoals Red Bull, fintech startup Wintermute, mobiele app Socios.com en gaming stoelenmerk Secretlab.

“Bij OG Esports streven we er altijd naar om de menselijke kant van esports te laten zien,” zegt Dan Sanders, Chief Commercial Officer van OG Esports. “Met ‘Origins’ willen we onze fans een diepere band bieden met de spelers die ze bewonderen en een eerbetoon brengen aan de ongelooflijke reizen die hen hebben gemaakt tot wie ze nu zijn.”

Over OG Esports

OG Esports is opgericht in 2015 en staat bekend om zijn Dota 2-team, dat in 2018 en 2019 The International won. De organisatie heeft ook teams in Counter-Strike 2 en Rocket League. In 2021 vormde OG een VALORANT-divisie in samenwerking met de Britse esports-organisatie LDN UTD, hoewel het team later dat jaar werd ontbonden nadat het zich niet had weten te kwalificeren voor de EMEA Valorant-partnerteamcompetitie.

De lancering van ‘Origins’ markeert een nieuwe mijlpaal in de toewijding van OG Esports aan zijn fanbase en het bieden van content van hoge kwaliteit die de toewijding en passie van zijn spelers viert. Fans kunnen uitkijken naar de première op 23 mei en de daaropvolgende afleveringen die een dieper inzicht beloven te bieden in de esportswereld en de individuen die er vorm aan geven.


1xBet

1xBet is een internationaal bedrijf voor online sportweddenschappen en gokken, opgericht in 2007 en geregistreerd in Limassol, Cyprus. Het bedrijf opereert onder een Curaçaose eGaming-licentie en biedt een breed scala aan gokopties, waaronder sportweddenschappen, casinospellen en live weddenschappen. 1xBet biedt diensten aan in meerdere talen en ondersteunt verschillende betaalmethoden, waaronder cryptocurrencies. Het platform staat bekend om zijn competitieve odds, uitgebreide marktdekking en talrijke promotieaanbiedingen. Het heeft partnerschappen met verschillende bekende sportorganisaties en -teams, wat de wereldwijde aanwezigheid versterkt. Ondanks de populariteit heeft 1xBet te maken gehad met controverses en juridische uitdagingen in verschillende rechtsgebieden.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *