April 23, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Ontgrendel de kracht van de Chains of Hades in Fortnite

  • March 20, 2024
  • 4 min read
Ontgrendel de kracht van de Chains of Hades in Fortnite

In de nieuwste update voor Fortnite introduceerde Epic Games een nieuw wapen geïnspireerd op de Griekse mythologie: de Chains of Hades.

Dit krachtige wapen is erg populair geworden onder spelers vanwege de unieke vaardigheden en het potentieel om het tij van gevechten te keren.

Als je dit voorwerp wilt bemachtigen en het wilt leren gebruiken, lees je hier hoe je dat doet.

De Chains of Hades vinden in Fortnite CS: GO Edition

Specifieke locaties op de kaart hebben een grotere kans om de Chains of Hades te vinden.

De Chains of Hades werden geïntroduceerd met de Rise of Midas-evenementupdate en kunnen worden verkregen als grondloot in The UnderWorld of Mount Olympus.

Een zekere manier om dit voorwerp te bemachtigen is door Hades zelf te verslaan, maar houd er rekening mee dat deze methode enige vaardigheid en doorzettingsvermogen vereist.

Het is belangrijk om te weten dat Chains of Hades tot nu toe alleen in deze gebieden zijn gevonden, maar ze kunnen af en toe ook elders verschijnen.

Hades verslaan en de Chains of Hades verkrijgen

The Underworld maakt deel uit van Fortnite’s Chapter 5 Season 2 map. Om Hades te vinden, ga je naar The Underworld in de noordwestelijke hoek van het eiland en zoek je naar het centrale standbeeld in het hart.

Ga de interactie aan met dit gouden standbeeld om Olympisch Baas Hades uit te dagen. Bereid je voor op een zwaar gevecht, want Hades roept volgelingen op om hem te helpen in de strijd. Gebruik je huidige wapens om ze uit te schakelen voordat je je richt op Hades zelf.

Als al zijn volgelingen zijn verslagen, verschijnt Hades en doet hij mee aan het gevecht. SMG’s en Assault Rifles werken hier het beste.

Hij heeft een schildbalk met drie delen en een gezondheidsbalk met drie delen. Om Hades te verslaan, moet je eerst zijn schildbalk afbreken voordat je veel schade aan zijn gezondheid toebrengt.

Gebruik afstandswapens om Hades van een afstand aan te vallen en zijn vaardigheden te ontwijken.

Zodra zijn schild leeg is, moet je je concentreren op het uitputten van zijn gezondheidsbalk met mêleeaanvallen of afstandswapens. De Vleugels van Icarus doen Hades pijn; het verwijdert grote stukken van zijn gezondheid als je hem bombardeert.

Als je tegenover Hades staat, houd dan in de gaten of hij je gezondheid kan grijpen en aftappen. Probeer hem van een afstand aan te vallen om dit verzwakkende effect te voorkomen.

Als hij je toch weet te grijpen, maak je dan snel los door van hem weg te gaan. Onthoud dat geduld en strategie de sleutel zijn om het tegen Hades op te nemen.

Als je Hades hebt verslagen, word je beloond met een grote buit, waaronder de felbegeerde Chains of Hades.

Het gebruik van de Chains of Hades onder de knie krijgen

Chains of Hades fungeert in Fortnite als een langeafstandshaakschot.

Dit wapen kan aanzienlijke schade toebrengen met zijn combo, waardoor het een waardevolle toevoeging aan je uitrusting is.

De Chains of Hades doen momenteel 40/40/70 schade in opeenvolgende treffers.

Twinfinite

Een andere handige eigenschap van de Chains of Hades is de trekkracht. Hiermee kun je voorwerpen of zelfs andere spelers binnenhalen om ze gemakkelijker uit te schakelen.

Combineer Chains met andere wapens voor verbeterde strategieën. Je kunt bijvoorbeeld een sluipschuttersgeweer gebruiken om vijanden van een afstand uit te schakelen voordat je ze binnenhaalt voor een snelle melee-finish.

Experimenteer met verschillende speelstijlen en combinaties om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Het onder de knie krijgen van het Chains of Hades-wapen vereist toewijding en voortdurende verbetering.

Houd je ogen open voor aankomende evenementen en samenwerkingen die nieuwe uitdagingen en beloningen naar Fortnite kunnen brengen. Vergeet niet om altijd prioriteit te geven aan veiligheid tijdens het gamen en neem pauzes om een burn-out te voorkomen.

Blijf op de hoogte van updates van de game en community-evenementen om het meeste uit je tijd in de Fortnite-wereld te halen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *