April 23, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

Onverwachte fout in League of Legends: Lillia’s winstpercentage daalt als gevolg van slecht functionerend vermogen

  • March 8, 2024
  • 2 min read
Onverwachte fout in League of Legends: Lillia’s winstpercentage daalt als gevolg van slecht functionerend vermogen

In een onverwachte wending van de gebeurtenissen voor League of Legends-spelers heeft een storing bij junglekampioene Lillia geleid tot een aanzienlijke daling van haar winstpercentage.

League of Legends is berucht om de incidentele bugs, variërend van esthetische problemen tot spelbrekende fouten.

Met meer dan 160 kampioenen die elk over unieke kits en interacties beschikken, zijn deze gebeurtenissen onvermijdelijk in zo’n uitgebreid spel.

Riot Games lost deze problemen meestal op via patches die bugfixes bevatten naast balansupdates voor de live servers.

Helaas is een recente storing aan hun aandacht voorbijgegaan, wat een ernstige impact heeft op de prestaties van Lillia.

YouTube-contentmaker Dumbs onthulde dat Lillia’s E Swirlseed-vaardigheid niet langer correct functioneert in Patch 14.5.

Normaal gesproken laat deze vaardigheid een rollende bal los die schade aan het gebied van het effect (AOE) veroorzaakt bij een botsing in de buurt van het doel.

De bug en de impact ervan

Vanwege deze bug beschadigt Lillia’s E nu echter alleen de eerste kampioen of monsterhit in plaats van AOE-schade aan te richten. Deze kwestie heeft een aanzienlijke invloed op Lillia’s ganking-potentieel en de efficiëntie van het opruimen van de jungle.

Als gevolg hiervan heeft de kampioen een daling van 7% in het winstpercentage ervaren volgens OP.GG-gegevens, waardoor ze momenteel een van de minst effectieve kampioenen is.

Gezien de substantiële impact die deze bug heeft op de algehele prestaties van Lillia, moet Riot deze mogelijk onmiddellijk aanpakken via een hotfix of een patchupdate.

Spelers die in hun games op Lillia vertrouwen, ervaren frustratie vanwege haar gecompromitteerde vaardigheden en verminderde effectiviteit. Van een favoriete kampioen voor velen, is ze nu een van de slechtste spelers geworden.

Met zo’n ernstige impact op het winstpercentage van een kampioen, verwacht de gemeenschap dat Riot dit probleem snel zal oplossen, zodat Lillia wordt hersteld naar de beoogde functionaliteit.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *