May 30, 2024
CS 2 CS 2 Nieuws

Pro gamer dev1ce’s schokkende scherm-stoot incident tijdens IEM Chengdu na game crash

  • April 15, 2024
  • 2 min read
Pro gamer dev1ce’s schokkende scherm-stoot incident tijdens IEM Chengdu na game crash

Pro gamer dev1ce, beroemd om zijn Counter-Strike spel, sloeg boos op zijn scherm na een frustrerende game crash tijdens een belangrijke wedstrijd op het CS2 toernooi IEM Chengdu 2024.

dev1ce is een topspeler van het Counter-Strike-team van Astralis die heeft bewezen een van de beste awpers ooit te zijn. Hij was hard op weg om het team naar de IEM Chengdu Grand Finals te leiden toen ongelukkige omstandigheden zich voordeden.

Technische problemen Counter-Strike 2 beïnvloeden pro gameplay

Toen hij een belangrijk schot miste en probeerde te bewegen, bevroor zijn spel en werd zijn personage gedood. Luis Mira van HLTV kreeg bevestiging van ESL-functionarissen dat het om een spelcrash ging.

In tegenstelling tot esports games als League of Legends, die pauzes toestaan bij technische problemen of bugs, staat Counter-Strike 2 alleen een pauze halverwege de ronde toe als een belangrijk probleem iedereen in de lobby treft.

De frustratie van Dev1ce over de terugkerende crashes van CS2 op het podium bereikte een kookpunt. Het is niet zo dat CS2 problemen veroorzaakt in elke pro-match, maar het probleem komt vaak genoeg voor om aandacht te verdienen. Dit was niet de eerste keer dat CS2 midden in een wedstrijd crashte tijdens IEM Chengdu, en het was ook niet de enige belangrijke bug die die wedstrijd teisterde.

In een eerdere wedstrijd zorgde dezelfde bug, die erom bekend staat dat spelers oncontroleerbaar ronddraaien, voor een verbijstering bij FaZe’s broky. Gelukkig had de bug pas invloed op het spel nadat de ronde was afgelopen.

Uiteindelijk verloor Astralis de laatste map, ondanks dat het spel van dev1ce crashte. Na het incident sprak de CS2-prof tevreden over de prestaties van het team op IEM Changdu.

Dev1ce erkende dat hij zijn kalmte niet kon bewaren nadat hij tijdens de ronde een crash had meegemaakt.

Ondanks deze tegenslag liet hij weten dat hij tevreden was over zijn algehele prestaties in Chengdu, waarbij hij zijn verklaring afsloot met een sportief ‘goed gespeeld’ gebaar. Het is duidelijk dat de technische problemen van Counter-Strike 2 een negatieve invloed hebben op de professionele gameplay.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *