June 20, 2024
League of Legends Gids League of Legends

Ranglijst voor ADC kampioenen in lage Elo in League of Legends voor patch 14.10

  • May 23, 2024
  • 9 min read
Ranglijst voor ADC kampioenen in lage Elo in League of Legends voor patch 14.10

Als je in League of Legends de rangen in low elo wilt beklimmen, is het cruciaal om de sterke en zwakke punten van verschillende ADC-kampioenen te begrijpen.

In de context van een speler die worstelt om zijn team te dragen in Low Elo, kan het kiezen van de juiste kampioen zijn prestaties op de Rift aanzienlijk beïnvloeden. Door te weten welke ADC-kampioenen het goed doen in lage Elo, kunnen spelers hun kansen op succes in wedstrijden vergroten.

Inzicht in de ranglijst van ADC-kampioenen in lage elo kan spelers helpen bij het kiezen van de juiste kampioen om hun impact op het spel te maximaliseren.

Door kampioenen te kiezen die bij hun speelstijl en vaardigheidsniveau passen, kunnen spelers hun kansen vergroten om wedstrijden te winnen en hogerop te komen in League of Legends.

OP-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

Als je de bot-lane in lage Elo wilt domineren, zijn kampioenen als Jinx, Jhin en Ashe de beste keuze.

Deze OP-tier bot-laners brengen een mix van hoge damage output, crowd control en utility waarmee je makkelijk overwinningen kunt behalen.

Met hun ongecompliceerde mechanics en sterke scaling kan het beheersen van deze champions je prestaties in lagere rangen aanzienlijk verbeteren.

Jhin

Jhin wordt gezien als een sterke ADC in lage Elo-wedstrijden vanwege zijn kenmerkende speelstijl en langeafstandsmogelijkheden. Zijn vierde schot, Whisper, levert aanzienlijke schade op, waardoor trades riskant worden voor tegenstanders.

De ultieme vaardigheid van Jhin, Curtain Call, richt niet alleen veel schade aan op afstand, maar biedt ook nut met zijn trage effect, waardoor vijanden die buiten hun positie staan gemakkelijker gepakt kunnen worden.

In lage Elo-omgevingen waar positioneringsfouten vaak voorkomen, kan Jhin met Deadly Flourish vijanden afstraffen voor hun fouten, waardoor het team mogelijk gedood kan worden.

Verder onderstreept zijn passive Whispering Darkness het belang van een precieze uitvoering en kan hij tegenstanders die Jhin’s burstpotentieel onderschatten, op het verkeerde been zetten.

Jinx

Jinx is een sterke keuze om dominantie te laten gelden in de bot-lane tijdens wedstrijden met een lage Elo. Haar kit is vooral effectief in teamgevechten, omdat haar AoE-raketten en passieve vaardigheid die verhoogde bewegingssnelheid geeft bij takedowns het tij kunnen keren in chaotische gevechten.

In lage Elo-omgevingen waar onvoorspelbaarheid vaak voorkomt, kan Jinx’ vermogen om kills te sneeuwballen cruciaal zijn. Haar langeafstandspoke met Zap kan de gezondheid van tegenstanders effectief aantasten en zo de weg vrijmaken voor kills voor haarzelf en haar team.

Met Fishbones, haar Q-vaardigheid, kan Jinx efficiënt schade toebrengen vanaf een veilige afstand. Bovendien dient haar ultieme Super Mega Death Rocket als een globaal executiemiddel waarmee ze van veraf kan worden uitgeschakeld.

Ashe

Ashe valt op als een prominente keuze onder de top-tier bot-lane champions voor spelers van vergelijkbare vaardigheidsniveaus, voornamelijk vanwege haar crowd control vaardigheden en consistente damage output.

Met haar kit kunnen spelers profiteren van haar grote bereik en vertragende effecten, waardoor ze teamgevechten kunnen beïnvloeden en tegenstanders kunnen pakken die uit positie raken. Daarnaast draagt het nut van haar Hawkshot bij aan cruciale vision control, wat helpt bij het volgen van de vijandelijke jungler en het dwarsbomen van potentiële ganks.

Bovendien dient Ashe’s ultieme vaardigheid, Enchanted Crystal Arrow, als cruciaal hulpmiddel om gevechten aan te gaan of kills te scoren op vluchtende doelwitten. Door vaardigheden in kiting en strategische positionering te verfijnen, kunnen spelers met Ashe een formidabele aanwezigheid opbouwen in bot-lane confrontaties met lage Elo.

S-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

Als je de bot-lane in lage Elo wilt domineren, overweeg dan Samira, Caitlyn of Twitch te kiezen.

Deze S-tier bot-laners hebben het potentieel om wedstrijden te dragen en overwinningen veilig te stellen met hun sterke laning phase en teamfight aanwezigheid.

Als je deze kampioenen onder de knie hebt, kan dat je ticket zijn om de rangen in League of Legends te beklimmen.

Twitch

Twitch kan strategisch voordeel opleveren door zijn stealthvaardigheden en potente mogelijkheden om doelwitten uit te schakelen.

Met zijn vaardigheid Ambush (Q) kan hij vijanden onopgemerkt benaderen, verrassingsaanvallen uitvoeren en tegenstanders verrassen.

Met Expunge (E) kan hij verzwakte vijanden afmaken en zo Twitch’ impact in teamgevechten vergroten.

Bovendien biedt zijn ultieme Spray and Pray (R) een groter bereik en schoten die door meerdere doelwitten heen prikken, waardoor Twitch aanzienlijke schade kan toebrengen in groepsgevechten.

Samira

Samira komt naar voren als een robuuste optie voor bot-lane dominantie in Low Elo vanwege haar hoge damage output, mobiliteit en veelzijdige speelstijl. Behendige spelers kunnen haar combo-potentieel uitbuiten om kills te scoren, vooral als haar Ultimate ability beschikbaar is, waardoor teamgevechten in hun voordeel kunnen verschuiven.

Daarnaast vergroot haar vermogen om te wisselen tussen afstands- en melee-aanvallen de flexibiliteit in haar gameplay, waardoor ze zich kan aanpassen aan verschillende situaties.

Kaitlyn

In Low Elo bot-lane scenario’s is Caitlyn een topper dankzij haar grote bereik en tactische zoneringsmogelijkheden. Haar superieure bereik maakt het mogelijk om tegenstanders veilig lastig te vallen, waardoor het voor hen een uitdaging wordt om efficiënt te farmen.

De vallen die ze kan plaatsen bieden controle over het zicht, wat helpt bij het afweren van potentiële ganks en het creëren van mogelijkheden voor picks. Als je Caitlyn speelt, kun je de lane controleren en de healthbars van je tegenstanders afbreken om ze in een defensieve houding te dwingen.

Naarmate het spel vordert, past haar schade-output zich goed aan en blinkt ze uit in het belegeren van objectives.

A-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

In de A-categorie bot-laners die geschikt zijn voor lage Elo zijn kampioenen zoals Miss Fortune, Nilah, Karthus, Kog’Maw, Brand, Seraphine en Ziggs. Deze kampioenen bieden een balans van sterke aanwezigheid in de laningfase, impact in teamgevechten en eenvoudige mechanics waar spelers in de onderste lane hun voordeel mee kunnen doen.

Miss Fortune staat bekend om haar impactvolle AoE ultimate en haar vermogen om de laningfase te domineren. Nilah brengt nut door vallen en een lange afstand ultimate, waardoor ze effectief is in het controleren van objectives en teamgevechten. Karthus kan met zijn wereldwijde aanwezigheid en AoE-schade gevechten in het voordeel van je team beïnvloeden, zelfs als je dood bent. Kog’Maws hoge aanhoudende schade en zijn bereik maken hem tot een grote bedreiging in de late game.

Met Brand’s passieve en AoE-spreuken kan hij snel door vijandelijke gezondheidsbalken heen smelten en zo teamgevechten beïnvloeden. Seraphine’s crowd control vaardigheden en utility bieden waardevolle ondersteuning voor het team. Ziggs, bekend om zijn langeafstandspoke en torendruk, kan helpen het tempo van het spel te dicteren.

B-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

Senna, Sivir, Tristana, Yasuo, Xayah en Corki worden beschouwd als levensvatbare B-Tier bot-laners voor lage Elo gameplay, elk met unieke sterke punten en vaardigheden.

Senna biedt veelzijdigheid als scherpschutter met helende capaciteiten, die nut en schade biedt vanuit de botstraat.

Sivir blinkt uit in wave-clearing en teamfight presence, waardoor ze een goede keuze is voor spelers die het spel willen beïnvloeden buiten de laningfase.

Tristana’s sterke early game en scalingpotentieel kunnen helpen om kills en objectives veilig te stellen tijdens de wedstrijd.

Hoewel Yasuo voornamelijk een midlaner is, kan hij een leuke en effectieve bot-lane keuze zijn voor spelers die zich comfortabel voelen met zijn risicovolle, belonende speelstijl.

Xayah’s vedercontrole en ultimate kunnen teamgevechten beïnvloeden, wat haar een voordeel geeft in gevechten.

Corki’s gemengde damage output en poke kunnen voordelig zijn in specifieke matchups en bieden een andere dynamiek dan traditionele ADC’s.

C-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

Als je kijkt naar C-Tier bot-laners voor lage Elo, vallen Vayne en Kalista op door hun aparte speelstijl en potentiële impact in de bot lane. Hoewel ze in hogere rangen geen topkeuzes zijn, bieden deze kampioenen unieke mechanics die effectief kunnen zijn in wedstrijden in lage Elo.

Vayne staat bekend om haar hypercarrycapaciteiten in het late spel en blinkt uit in het uitspelen van tegenstanders door haar mobiliteit en hoge single-target schade. Haar vaardigheid in kiten en duelleren maakt haar een waardevolle aanwinst in teamgevechten waar positionering kan ontbreken.

Kalista daarentegen vertrouwt op haar uitzonderlijke mobiliteit en sterke early game presence om de laningfase te domineren. Haar vermogen om kills en objectives veilig te stellen met haar support onderscheidt haar van andere scherpschutters. Ondanks haar kleinere bereik kan een vaardige Kalista-speler het tempo van het spel bepalen en voordelen voor haar team creëren.

D-Tier ADC Kampioenen voor lage Elo

Lucian, Zeri, Varus, Aphelios, Smolder, Kai’Sa, Draven en Ezreal zijn gecategoriseerd als D-Tier Bot-laners voor lage Elo vanwege verschillende factoren die hun prestaties beïnvloeden.

Lucian, ooit een formidabele keuze, is in de huidige meta achteruitgegaan doordat andere champions hem overtreffen in schaal en effectiviteit. Zeri mist de consistente damage output die nodig is in wedstrijden in lage Elo en wordt gemakkelijk gecounterd door teams van tegenstanders.

Varus heeft weliswaar goede pokemogelijkheden, maar lijdt aan een gebrek aan mobiliteit en overlevingskansen, waardoor hij een riskante keuze is voor spelers in lagere skill brackets.

Aphelios, die bekend staat om zijn complexe kit en afhankelijkheid van de juiste wapenrotaties, kan voor minder ervaren spelers een uitdaging zijn om zijn mechanics effectief te optimaliseren. Smolder heeft weliswaar explosieve mogelijkheden, maar vereist precieze positionering en timing, wat lastig kan zijn voor nieuwelingen die de basis van ADC-gameplay nog moeten leren.

Kai’Sa, die bekend staat om haar hoge vaardigheidsplafond, heeft moeite om een significante impact te maken in lage Elo waar teamwork en spelinzicht vaak ontbreken.

Dravens speelstijl is sterk afhankelijk van sneeuwballen om effectief te zijn, waardoor hij een risicovolle keuze is in wedstrijden waar consistentie een cruciale rol speelt. Ezreal, bekend om zijn vaardigheden die afhankelijk zijn van schoten, is een uitdaging voor beginners om hem efficiënt onder de knie te krijgen, vooral in de chaotische omgevingen die vaak voorkomen in wedstrijden met een lage Elo.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *