May 30, 2024
eSports eSports Nieuws

Red Bull Instalock: Eerste Londense pro esports toernooi voor vrouwen 2024

  • April 11, 2024
  • 2 min read
Red Bull Instalock: Eerste Londense pro esports toernooi voor vrouwen 2024

Het Red Bull Instalock-evenement staat gepland voor 20 en 21 april in de Bull Gaming Sphere in Shoreditch, Londen. Op het toernooi strijden vier Valorant-teams van over de hele wereld om de titel van kampioen.

Tijdens het komende Valorant-toernooi nemen vier topteams, waaronder G2 Gozen onder leiding van Michaela ‘Mimi’ Lintrup, het tegen elkaar op.

Het evenement zal te zien zijn op de Twitch- en YouTube-kanalen van Red Bull, zodat fans ervan kunnen genieten.

Michaela ‘Mimi’ Lintrup, lid van Red Bull en G2 Gozen, toonde zich enthousiast over het aankomende toernooi en zei dat ze het geweldig vindt dat er weer een evenement is dat in het teken staat van Valorant voor vrouwen. Ze gelooft dat de Red Bull Instalock een geweldige toevoeging is aan de competitieve scène en zal bijdragen aan de levendigheid ervan.

Het is fantastisch om nog een evenement te zien voor vrouwen Valorant en Red Bull Instalock is weer een geweldige stap in het maken van een echt levendige competitieve scène. Het zal ook geweldig zijn voor de fans, want de nieuwe opzet geeft elke wedstrijd een spannend en nieuw tintje.

Michaela ‘Mimi’ Lintrup

De format twist zal een fris en spannend element toevoegen aan elke matchup, waardoor het een geweldige ervaring wordt voor fans.

Elk team staat voor een uitdaging omdat ze drie duellisten moeten gebruiken, de aangewezen aanvallende klasse in het spel. Dit bevordert agressief spel en beloont strategische vaardigheid en koppelingsvermogen.

In 2023 hebben de professionele gamecompetities voor vrouwen in totaal 28 miljoen uur aan kijkers getrokken.

Kijkers van Esports krijgen de kans om getuige te zijn van een verscheidenheid aan bekende persoonlijkheden, aangezien de populaire presentator Yinsu Collins de leiding neemt in de uitzending. Kieran ‘Kairo’ Tulloch, Billie ‘BillieIDK’ Purdie, Matt ‘Twiggy’ Twigg en Harry ‘Hazza’ Chapman geven commentaar.

Het evenement begint beide keren om 12 uur ‘s middags (Britse zomertijd) en de halve finales vinden plaats op zaterdag, terwijl de uiteindelijke kampioen wordt bepaald tijdens de finale op zondag.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *